Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Viktor Dyk - Krysař

07. 03. 2005
0
0
975
Autor
Krysař

Kdysi jsem se s tím pachtil, tak si to můžete stáhnout zde: http://www.volny.cz/henry.cold/files/Krysar_text.htm http://www.volny.cz/henry.cold/files/Krysar_text.zip

Tímto zároveň prozrazuji svou identitu :-)
Mabi
09. 03. 2005
Dát tip
Ukázku z Krysaře si můžete přijít i poslechnout : VIKTOR DYK V OBRATNÍKU Pořad se koná v úterý 15. března v poetické kavárně Obratník na Smíchově, Jindřicha Plachty 28 od 19 hodin. Program se koná pod hlavičkou občanského sdružení Neraweb. Co Vás čeká? - recitace z básně Promenáda Diogenova, ukázky z další poetické tvorby - povídka „Smrt panenky“ - ukázka z Krysaře - esej o Dykově životě - písničky Zbyňka Zemana Programem provází Martina Bittnerová, další účinkující Lucie Jankovská, Libor Ulovec, Zbyněk Zeman. Mapka: http://www.obratnik.cz/plan.jpg

Kolega
09. 03. 2005
Dát tip
Hezký dárek, Krysaři...

johanne
07. 03. 2005
Dát tip
Nejdřív jsem ti chtěla vytknout, že jsi líný odeslat text sem a odkazuješ ven :o), ale myslím, že v tomto případě je to víc než vhodné... Krysaře jsem četla, je to výborná knížka... doporučuji všem lidem, co náhodně potkám :))

cherubinka
07. 03. 2005
Dát tip
Jo, taky jsem to četla, zamilovala se a přepisovala půl roku a nakonec, když už jsem s tim byla hotova, dostala jsem to k Vánocům.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru