Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Narozeniny

24. 11. 2000
0
0
854
Autor
herila

Jaké mohou být také vztahy mezi lidmi !!!! Použijte jen na PŘÁTELE se smyslem pro humor (jména změňte, Albrechtovic čůza je jen jedna)

NAROZENINY Když celý barák u Koubů vstává, každý na Vlastu nadává. Ráno se totiž z oslavy narozenin vracela, a před vchodem nablila. Krabanátky k večeři měli, ale moc jí neseděli. Když pak na ně víno nalila, karbanátky vyblila. Velkou práci si pak dala, než to všechno uklidila. Veselila se s pankáči, teď doma leží na gauči. Poblité oblečení měla z tůzu, teď jako by zaslechla Albrechtovic čůzu. Když pak dveře otevřela, hroznou věc uviděla. Na schodech nehybné tělo leží, babička pro kárku běží. Špatně jsem ty schody vytřela, kvůli mě si Albrechtová namlela. Babička křičí, že kárku vytáhnout nemůže, zachytla se totiž o růže. Děda radí ať kárku rychle zvedne, nebo nám tu zbebne. Jinou kárku však sehnat nemohla, a tak Martina pádu podlehla.
Mahoney
26. 11. 2000
Dát tip
vtipné mi to nepřijde, nerýmuje se to a navíc tam máš hrubky... suma sumárum nic mnoho

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru