Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

debata o hulení

20. 03. 2005
0
0
3833
Autor
Pippilotka

na horách se můj otec a jeho kamarádi bavili o hulení zapsala jsem si to jen v bodech a to jen ty nejlepší věty

* Viděls někdy agresivního vyhulence?

* 50-60% huličů si později píchne

* Alkoholici a huliči jsou defakto to stejný

* Vždyť oni hulili jak protržení    (oni=otec+friends)

* Co my jsme se toho nahulili!

* To já jsem v páté třídě sbíral vajgly pod intrem a pak jsem si balil z listí jointy.A mamka hulila doma do kotle, tak jsem to tam projížděl v koupelně.

* Já jsem hulil pravidelně od 11


Fil
25. 01. 2006
Dát tip
každý svého štěstí strůjcem :-)

Silvita
07. 07. 2005
Dát tip
ale kouření a hulení je něco jinýho :-) to jsem blesk. já jen reaguju na to, že hulí od jedenácti....

hummm..hulim, bojim se jehel a chemie a nikdy si nic jinyho nez prirodninu (houby a marihuana, opium asi ne..) nevezmu..na 100°/o.......alkohol a huleni nema absolutne nic spolecnyho.......znam plno vysokoskolaku co kourej travu a myslim, ze to nejsou zadny agresivni tupci...... Marihuana je bylina! Lidi co to rvou do stejnyho kotle jako pervitin a takový s*rcky vo tom vedej kulovi, mary jane je minimalne navykova, samozrejme jsou lide, kteri maji slabsi vuli a zkratka tomu propadnou, ale to je to sami jako alkohol, cigara nebo cokolada... Asi vsichni kamaradi by na me nikdy nepromluvili, kdybych si vzal extazi, tripa nebo neco takovyho...a ja bych udelal to sami, a minimalne za to to mi to nestoji..

nechapu smysl tehle debaty - jaka je otazka? Viděls někdy agresivního vyhulence? ne, flegmouse nebo vysmatyho jak leco jo 50-60% huličů si později píchne - hm, a proc? podle dalsiho bodu (alkoholici a hulici jsou stejni) si tedy pichne i 50-60% tech, co piji??? samozrejme, oficalni materialy tvrdi neco podobneho, j.x.dolezal to popira :_) - a ani jednomu nelze verit stoprocentne - uroven oficialnich zdroju schazuji napriklad naucne brozury pro zaky strednich skol vydane na kridovem papire, kde u vsech drog jasou popsany stejne nezadouci ucinky, jako by nekdo udelal ctrl-c ctrl v, j.x. dolezal zas nemuze byt zcela objektivni vzhledem ke svemu vztahu k trave :-) Alkoholici a huliči jsou defakto to stejný - nejsou Vždyť oni hulili jak protržení (oni=otec+friends) - no a z toho vyplyva co? co my jsme se toho nahulili! - no a z toho vyplyva co? To já jsem v páté třídě sbíral vajgly pod intrem a pak jsem si balil z listí jointy.A mamka hulila doma do kotle, tak jsem to tam projížděl v koupelně. - no a z toho vyplyva co? Já jsem hulil pravidelně od 11 - no a z toho vyplyva co? posledni ctyri body jsou spis osobni vzpominky ve stylu : to ja... mimochodem, nebyli oni zhuleni? ;-)

Delahaye
20. 03. 2005
Dát tip
* NE * NE * NE * NEMOHU POSOUDIT * NE * NE (ŠMARJÁ) * NE (ŠMARJÁ) .-)

StvN
20. 03. 2005
Dát tip
Já ne.

pozorovatel
20. 03. 2005
Dát tip
*jen agresivně vyhulenýho *oni by píchali pořád *jsou to stejný trosky *viděl jsem protrženou Blanku, ale to je asi něco jinýho... *a nakecali... 2*já jsem slušný chlapec, já nehulim!

Empty
20. 03. 2005
Dát tip
*Neviděl, spíš naopak:-) *totální kravina *Absolutně nejsou *Jejich věc, že jo... *Vaše věc... *Tohle je nějakej úlet *Já pravidelně nehulil nikdy

Petr_Pan
20. 03. 2005
Dát tip
tomu nerozumím ..

Morrigan
20. 03. 2005
Dát tip
* Jo ale tn byl agresivní odjakživa! * Neurážej! * Ti by ti dali! Jedni, i druzí! * Ne. Ale co z toho proboha vyplývá pro mě? Já myslim, že by jim to bylo prospělo! * Jo? No a? * a * Jo, v 11 sme hulili kdykoli, cokoli a kdekoli!

nechápu, k čemu je tahle diskuze dobrá

PuNKO
20. 03. 2005
Dát tip
* jo agresivní byl když neměl žádný hulení. i na tomhle vzniká závislost * proč by si píchali? je to věc sebevědomí * stejný? v jak to mám chápat? alkohol je přece legální * řekl bych že hulili jako voteklí * jj, taky jsme se toho už nahulili * nevzpomínám si co jsem dělal v páté třídě * a jakej je ideální věk pro to aby člověk začal?

gr_4you
20. 03. 2005
Dát tip
Hulení? Jed! Copak nepotkáváme denně vyhulence kteří chrápou pochcaný v tramvaji? Vlastně pardon, to jsou alkoholici, že jo?

Kytiii
20. 03. 2005
Dát tip
budu trapná a přidám se: * Viděls někdy agresivního vyhulence? --> naopak - dementní a zpomalený kretény, kterejm je všechno u pr....e často... * 50-60% huličů si později píchne --> s procentama nevim, ale znám jich tolik, že pravidlo: Pokud jsi s něčím začal, budeš zkoušet i jiný věci. ... většinově platí... * Alkoholici a huliči jsou defakto to stejný --> oba si ničí život a ničí životy i svých blízkých... v tomto ohledu souhlasím... * Vždyť oni hulili jak protržení (oni=otec+friends) --> nedovedu se vyjádřit - kdo jsou oni... můj otec nikdy nehulil... * Co my jsme se toho nahulili! --> tak přiznám, že pár prdů v telecím věku kdysi proběhlo... ale bylo to tak zbytečný, jako po hlavě skákat na beton... * To já jsem v páté třídě sbíral vajgly pod intrem a pak jsem si balil z listí jointy.A mamka hulila doma do kotle, tak jsem to tam projížděl v koupelně. --> never * Já jsem hulil pravidelně od 11 --> pravidelně nikdy... vlastně už pár let vůbec

StvN
20. 03. 2005
Dát tip
pozorovatel - co takhle si v pondělí tajně zakouřit místo součování, budem zmetci, co říkáš?

pozorovatel
20. 03. 2005
Dát tip
StvN: tak jo, přijdu v pět ještě napíšu

StvN
20. 03. 2005
Dát tip
V pět jdu na véču, tak jedině jestli chceš jít se mnou.

pozorovatel
20. 03. 2005
Dát tip
ale jo, srazíme se v metru?

StvN
20. 03. 2005
Dát tip
Ne, v ringu. Asi jo, dojdu tam pro tebe....po večeři.

pozorovatel
20. 03. 2005
Dát tip
napíšu ti ještě

pozorovatel
20. 03. 2005
Dát tip
jdu si zahulit..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru