Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zachraň mě!

28. 11. 2000
1
0
708
Autor
salitis

Neš´tastně zamilovaný:To je vo vás.

Vstřel šíp lásky v moje srdce, ukonči mé trápení, ležím tu v smrtelné křeči, ukonči mé osamění, dej mi aspoň znamení. Zdalipak můžeš vystřelit a ukončit mou samotu? Nemohu svoji touhu dále skrýt. Můžeš mou duši napustit? Napustit láskou, láskou svojí, která by byla bezedná spolu s tou mojí, napustit radostí, napustit smíchem, který je v kontrastu s naprostým tichem - a smutkem. Tichem a smutkem, jenž halí mé srdce, tak přispěchej - pomoz mi - podej mi ruce. Mé srdce ledové je jako z kamení, tvé je však veselé, je v jednom plameni. Tak vystřel šíp Amorův, nebo dej znamení.
815_0
26. 04. 2003
Dát tip
Snad je všechno tak, jak má být... *

Gíta
24. 11. 2002
Dát tip
Teď to cítím podobně...ju, jsem zasáhnutá.

Tynic
09. 12. 2000
Dát tip
Jenom doufám, že VO je překlep.... |Je to velmi "mladá" báseň... hádám, že moc dlouho nepíšeš:o) Přestaň se dojímat vlastní osobou a začni psát pořádné básně ( já jsem na tom byl uplně stejně jako Ty ) Zkus být při psaní malinko nad věcí...dej si odstup...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru