Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

vanocni darecek

29. 11. 2000
4
0
2528
Autor
jester

a tu Stevensona uz nemusite číst..

Vánoční dárek.. Před vánoci plno shonu, nervosita vládne v domě. A tak možná divu není, že manželky dárek pro mně jaksi došel zapomnění.. Víš co, nejlepší snad bude když si něco koupíš sám.. Já už z toho všeho tady, hlavu jako škopek mám… Nu co dělat, smiřuji se v předvánoční oblevě.. Hezké kalhoty si koupil. Byly zrovna na slevě.. V těle pěkně všude padly tyhle kalhoty mé nové jenže asi byly šité pro profika v košíkové.. Copak o pár centimetrů To se přece snadno zkrátí Tři ženské mám přece k tomu.. Ženu, dceru.. a i máti.. „Podívej se na svůj dárek. Zkrátiš o pár centimetrů a jak půjdou pěkně k tomu od posledních vánoc svetru..“ „Zbláznil jsi se, k tomu všemu co tady mám na starosti _ sednu si ti ke kalhotám … tihle mužští, jsou jen k zlosti.“ Nu což, je tu ještě dcera A pak matka, žádné strachy. Přece snad jsem nevyhodil zbytečně za dárek prachy.. Do třetice všeho zlého. Stejně jako u manželky, dopadl jsem u své máti a nakonec, i u dcerky… No tak dobrá, milé dámy Dvakrát střihnu, zapošít.. i bez vás já pod stromečkem hezký dárek budu mít.. Nic se prý nejí tak horké jako se to uvařilo A tak i těm mým třem ženským nějak asi divně bylo, že na mně snad před vánoci trochu tvrdé zřejmě byly.. Tajně o tři centimetry kalhoty mi upravily. Purpura už bytem voní Pokoj a mír vládne v duši, každý zvědavostí hoří, jak kalhoty asi sluší….. Dobrá vůle se přec cení, A pak…bude asponˇ změna k tomu svetru padnou také ty kratˇasy, pod kolena…
jester
10. 12. 2000
Dát tip
co je bavic?)) .. kruci.. hlavne ze ne speakra..)) Dik..

Tynic
09. 12. 2000
Dát tip
cheche :.o))) Mohl bys dělat baviče :o)

JiKo
01. 12. 2000
Dát tip
Asi jsem rekl malo durazne, ze se mi to libi !!! Ta poznamka o rytmu je tak nejak navic :-) Za pobavení TýAjPí

jester
01. 12. 2000
Dát tip
))) JI/ Tak to jo..)) B&B/ Ocenuji.. a neco take piste Vy..)

jester
30. 11. 2000
Dát tip
kdyz budes ty slabiky porad pocitat na pocitadle, mozna, ze nekde kulicka schazi..ale zapomen na to a zkus zarecitovat..treba.. jednou..))a neni to cviceni na rytmiku.. a ani pisnicka.) nebo?( ale hlavne, ze se libi.. alespon ta pointa.)

blazinek
30. 11. 2000
Dát tip
závady v rymice se dají snadno překousnout :-)) *

Bodlak
30. 11. 2000
Dát tip
..to je opravdu dobre..))) uz jsem se dlouho nezasmala, takhle nahlas a od plic..))) TIP

Merle
29. 11. 2000
Dát tip
:-))))))))) skvělá epika...

Vojtek
29. 11. 2000
Dát tip
Já četl i Stevensonovu, a tvé přepracování shledávám perfektním... docela jsem se nasmál :-)

Falka
29. 11. 2000
Dát tip
Juj :o)))

Stevenson
29. 11. 2000
Dát tip
Diky za libeni..)

JiKo
29. 11. 2000
Dát tip
:-))))))))))))))))))))))))))))) Téda rytmika stojí víš za co, ale pointa je dokonalá :-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru