Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Náhodné setkání

31. 03. 2005
0
0
497
Autor
Jajkote

Dnes je poprvé za těch pár propršených dní nádheně! Dalo by se říct,že je vedro k zalknutí. Doma to nevydržím, mezi čtyřma upocenýma stěnama. Celá orosená potem, vlhké triko nalepené na mém těle, vlasy slepené...je mi z toho mdlo.

Musím ven, na vzduch, do studené vody...musím rychle ven!

Rychle sbírám pár věcí, hlavně plavky, brýle, časák...a pryč. Auto je celé rozpálené, asi se uvařím, než někam dorazím. V hlavě mi to šrotuje ... když si sundám triko,bude to z venku vidět?...ať je nebo ne, jsem ještě mladá na to,abych se tu uvařila! Šup a moje bujará "zvířátka" jsou venku. Mnohem lepší!

Rychle vyrážím z města, někam do chládku, do přírody, k rybníku...hlavně,aby tam nikdo nebyl. Nemám na nikoho náladu, pomalu ani na sebe ne!

Konečně! Vidím odraz slunce ve vodě, to bude moje místečko. Nevidím auto, ani človíček. Paráda!!

Rychle roztahuji deku, štrachám v tašce plavky...nemůžu najít vršek. Sakra, v tom spěchu...ještě jednou obracím tašku na ruby...nic. Co se dá dělat, ale do toho zelence ve spodním prádle nepolezu. Rychle zmapuji terén, nikde nikdo....půjdu nahoře bez. Nejsem žádná stydlivka - když jsem sama se sebou! :-)

Svlékám se, rychle natahuji alespoň tu část plavek,která nezůstala doma.

Za mnou něco zapraskalo. Jsem celá vykulená...raději se schovám do vody, nebo vážně umřu vedrem! Rychle se nořím do chladivé vody, sykám - br, ryba se mi otřela o nohu. Nesnáším to bláto, ale krásně chladivá voda vytlačuje ty nepříjemné pocity a myšlenky z mé hlavy. Je to báječné.

Celá se potápím a plavu si mezi kapry. Nemyslím na nic. Jen si užívám ten báječný pocit. Proud vody si pohrává s mými prsy. Je to příjemné, jako lehké doteky mužné ruky. Ten pocit mě začíná vzrušovat. Jestli se nevynořím, tak se kvůli laskání vody utopím!

Plavu ke břehu, myslím,že už jsem se ochladila dost...jen to jedno místo se schladit nenechalo. Celičké hoří ... touhou a vzrušením.

Pomalu si lehám na břicho a nechávám se líbat od slunečních paprsků. Jsou tak teplé a vášnivé, jako žádoucí polibky muže.

Přestávám se soustředit a usínám.

Pár kapek vody mi dopadlo na záda, ty perličky jsou tak studené. Zase na mne dopadlo pár kapek...prší snad? Někdo mi šeptá do ucha - dlouho jsme se neviděli, jsi tak krásná!

Nijak se nenamáhám přemýšlet nad tím, komu patří onen hebký hluboký hlas a dál se oddávám svému snu.

Jemné hlazení od šíje až po zadeček...po páteři, teď kroužíš rukama po zadečku. Jsem celá napjatá, jak tohle bude pokračovat. Rukou zajíždíš do mých vlasů, mazlíš se s nimi, načechráváš je. Já slastně vrním a oddávám se tvým dotykům.

Když tvá ruka zajíždí na mé bříško, připadá mi ten sen tak reálný. Rychlým, ale přitom velmi jemným pohybem mne přetáčíš na záda...otvírám oči a s úsměvem hledím na tu důvěrně známou tvář. Čerstvě oholený jsi vždy tak sladký. Tvé zářivé a živé oči hltají ty mé, nad nimi se klene husté tmavé obočí, tvůj krásně tvarovaný nos je k zulíbání. Tvé rty jsou tak žádoucí a smyslné...

Oba se usmíváme, nikdy jsme se nepřestali chtít. Vždy stačil jeden tvůj pohled a byla jsem tvá. Tak jako dnes. Víš to, a také toho náležitě využíváš.

Tvá nádherná tvář se přibližuje k mé, naše rty se dotýkají ... sotva znatelně, jemně, jako když se motýlí křídla dotýkají okvětních lístků květiny. Cítím tvůj teplý dech, proudí mi jemně do úst...

Naše jazýčky se dotýkají, lehce jako by se spolu milovaly. Krouží kolem sebe, chvíli rychle a divoce,jako dva draví ptáci. Potom zas něžně,jako když moře omývá pláž. Bloudí do těch nejtemnějších zákoutí našich úst, narážejí na útesy - naše zuby. I při tak vášnivých polibcích se usmíváme. Je nám spolu tak dobře, tak proč se scházíme vždy jen tak náhodně...?

Hladíš mě po tváři, prstem mi kroužíš po uchu...moc dobře víš, co na mě platí. Prohýbám se jako kočka, vrním a slastně sykám.

Já hladím tvá široká záda, zajíždím pod plavky. Přejíždím po tvém pevném zadečku, jemně ale zároveň i prudce jej svírám svými dlouhými prsty. Pevně tiskneš své tělo na mé a mě se tak naskýtá možnost, cítit tvé pevné mužství.

Má jeskyňka již hoří touhou, je připravená...jen pro tebe. Již déle nemůžu snášet tak krásné mazlení, ale zároveň zdlouhavě mučivé. Snažím se rychle z tebe sundat kousek látky, co zahaluje nejžádanější část tvého nádherně snědého těla.

Snažíš se o totéž, stáhnout mi plavky...povedlo se. Kocháš se pohledem na mé nejtajnější a nejstřeženější místečko. Líbáš ta hladká oholená místečka...cítím jak tvůj jazýček zkoumá terén, noří se do hlubin mé jeskyňky. Vzdychám slastí, miluju to, jsem celá napjatá touhou... Mrštný jazýček si se mnou pohrává s tak neuvěřitelnou něžností. Ke svým hrám přidáváš i ruku, druhou hladíš a laskáš můj prs. Něžně a zkušeně tvé prsty uspokojují mou roztouženou lasturku.

Chci ti oplácet tu něžnost, proto přejíždím rukou po tvé pýše. Je tak hebký a tak horký. Pohrávám si s ním, lehce jej tisknu a laskám...

Náhle přestáváš se svými hrátkami, líbáš mne na ústa a pak mi šeptáš do ucha... chci tě lásko, chci si tě vychutnat...

Jemně,ale jistě zavádíš svůj šíp lásky do mého "srdce". Oba rychle a přerývavě dýcháme, tiskneme se jeden k druhému. Rukama svíráš prameny mých vlasů, palci mi přejíždíš po tvářích a usmíváš se... Já zarývám nehty do tvých zad, tvé svaly jsou napjaté k prasknutí, hebká kůže se pod nimi napíná...

Pohybujeme se ve stejném rytmu, pomalu, ničím nerušeni. Užíváme si pocit spojení našich těl.

Pomalu přidáváš na intenzitě a zrychluješ své pohyby, já na oplátku pevněji obemykám tvůj penis...tváříš se velmi spokojeně. Pohrávám si s ním, chvilku jej svírám pak mu dávám volnost. Mumláš, že je to božské... I mě se to moc líbí. Cítím, že se začínám propadat, kamsi do černočerné tmy. Přestávám ovládat své tělo a nechávám se unášet milionem motýlků - někam do neznáma... Z úst se mi dere jeden vzdech za druhým. Umlčuješ mne svými ústy, abych snad nezakřikla tu chvíli, na kterou se právě chystáš.

Všechny svaly se ti napínají při tvém vyvrcholení. Cítím jak horká tekutina zaplavuje mé lůno, ty trhavé pohyby uvnitř. Tlumený výkřik silného zvířete a následná únava a vyčerpání. Jsi celý zpocený, ale šťastný a uvolněný. Líbáš každičký centimetr mého obličeje, hladíš mne a já tebe. Pevně se k sobě tiskneme, jako bychom tu chtěli takhle zůstat navždy ...
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru