Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V kuchyni

30. 11. 2000
0
0
1242
Autor
part

oba sedí za skleněným stolečkem hrozny do úst si strkají něžně držíc palečkem sladce se laškují, sladké hrozny jim chutnají. Vtom muž ji láká ať kravatu mu rozváže ona se k ní přisune, sladce ho obejme Rošťák je to, oči ji sní obvázal hned pomalu, pomalu ji vysvlíkal už ji má na zemi, hraje si s jejími vnadami Jahůdkou ji počmáral, pak do úst Ji ji pokládal Lije ji med jen tak na ňadra , něžně ho rozmazal dlouho, dlouho ho všechen slízával. Žena dle jeho nápadu šlehačkou ve spreji chystá si návnadu. Ještě nemám vše napsáno, už ho má, už je vše u kuchyňské linky konáno. Na půlce jejího krásného otvoru má pisinkovou třesoucí se nádheru. Muž preservativ nandaný sedíc na židli, dívkou je dělaný. Och to byla rychlovka, ani nevím kdy Ho svlík zrovna teď několikrát dokola kol, zapatlal jí ten otvor, nenasytnou dírečku co má ráda mrdačku. Ona však nedbaje kravatou vše stíraje Pak do kapsy mu ji strčí, sprchou si vše smáčí,sladce se usmívá, ještě si Ji proudem vody tajně dodělá.
part
07. 12. 2000
Dát tip
Vojtek-nemám na věnec!

Vojtek
06. 12. 2000
Dát tip
nebo sex pod rozjetým vlakem :-)

Astalavista
03. 12. 2000
Dát tip
No, to mě nenapadlo. Taková rychlovka, že by ani řádky nestíhaly?

part
02. 12. 2000
Dát tip
co takhle sex před rozjetým vlakem?

Astalavista
30. 11. 2000
Dát tip
Ty snad píšeš pro Nei report, ne? Ze začátku básně jsem si myslel, že jsi Francouz, no a na konci... Jinak jsem zvědavej, co příjde příště. Mám dojem, že jsi ještě nepsal o lustru.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru