Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noční

06. 12. 2000
0
0
1488
Autor
MaxipesFik28

Tak si tak v noci dumám , nemůžu usnout a začnu uvažovat sám nad sebou .

Skutečně bych se mohl vrátit do školy , protože zdaleka jsem nepochytil vše , co jsem mohl . Ale proč to ? Vždyť se vlastně ve škole pohybuji stále , aniž bych musel navštěvovat nějaký ten institut . A až ukončím své studium , tak mi mé vědomosti stejně budou houbeles platné . Není potom lepší si brát příklad a poučení z jiných , když ještě studuji ? Ano . Určitě ano . Jenže když se budu chtít učit od těch nejmoudřejších ( nekladu si malé cíle ) , kteří už dostudovali , tak ti už mi bohužel neporadí . Tak co s tím ? Asi budu muset najít nějakého učitele , který zdaleka není ten nejmoudřejší . Ale ne ! Vůbec nejlepší bude , když se budu učit od VÁS VŠECH . TAKŽE MI , PROSÍM , DÁL PIŠTĚ A ŘÍKEJTE SVÁ MOUDRA !!!
Dantte
06. 12. 2000
Dát tip
Největší školou ti bude život,ale na jeho "asolutorium " se málokdo těší,protože místo "promoce" na jednoho čeká horká pec a na jiného metr osmdesát kvalitní "matičky"...tak nezoufej a nesnaž se naučit všemu a za všech okolností. Raduj sez blbůstek, které tu denně přibývají a hlavně...žij...

Anonym
06. 12. 2000
Dát tip
Dantte : Asi jsi mou úvahu moc nepochopil , protože jinak bys neopakoval podobnou věc , o které sama úvaha byla . Ale to neva . Díky za Tvé moudro .

Dantte : Ano , byl jsem to já ten anonym , jen jsem se zapoměl přihlásit .

Helena
04. 12. 2000
Dát tip
Moje rada pejsku není moudrá. Do školy se vrať, i když máš teď pocit, že je ti to na houbyles. Kdyby to ale mělo trvat ještě dlouho, tak to radši les a viz houby

Helena : jo , moje schránka odpočívá velice ráda . Ale pokud se budu jen válet v posteli , tak ani Vaše moudra potřebovat nebudu ! :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru