Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

věčný chodec

03. 12. 2000
0
0
1007
Autor
Erogonth

???

Šel krajem, pustou dálavou šel zemí, slunce nad hlavou. šel lesy, bránou zelenou, šel skálou časem sedřenou. Šel poly, slunce pálilo a moře září zalilo. Šel travou hebkou jako mech, šel vodou, cítil větru dech. Šel ohňem, cítil jeho žár, šel kovem - čistý, jasný dar. šel stromy, klenbou z větví šel, šel městy, země obešel. Chůzí svou šel a bohužel - svému osudu nedošel...
Menahen
20. 01. 2001
Dát tip
Moc hezzé, nešlo by to zhudebnit?

Adanedhel
10. 12. 2000
Dát tip
Až do posledního verše jsem si celou tvou báseň asocioval na jediného Chodce, kterého znám (Aragorna).Jenže ten svůmu osudu došel...sjednotil svobodné národy Středozemě. Ala zase je to další z řady povedených děl, která jsem od tebe četl.

Ergi prvni strofa je skvela,az na sedrenou skalu,to mi moc nesedi...druha predklada krasny kousek poezie...treti,no,tam je podivny ten vers "sel kovem" to trochu nechapu...konec opet propracovane pochmurny...ma to riz,ctivost,chytlavost a stary naboj...doufam,ze se nebudou opakovat ulety typu "sroubovak" ... :)))

JiKo
04. 12. 2000
Dát tip
hups jedna kritika soukromě

Demon1
04. 12. 2000
Dát tip
Mně se to líbí.

Skleboun
04. 12. 2000
Dát tip
tak tohle se mi libi...navrat ke starym poradkum .) V tom pripade se omlouvam za svou kritiku u "Sroubovaku", protoze tohle je dobre. Ale jeste to neni na tip..ale byls blizko.

PetrViP
03. 12. 2000
Dát tip
to je pěkný:) ale asi ještě ne na tipa

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru