Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsi jen čistou křišťálovou vodou ve sklenici

03. 12. 2000
1
0
1912
Autor
Eternal

Kéž bych neviděl ty barvy. Jenže ony jsou tak malebné.

Jsem pouhou barvou duhy, jenž by se ráda vlila do Tebe a vytvořila tak pruhy zorných kouzel. Pomalu bych Tě pohlcoval, barvil, jak vlna narážející na břeh, pomalými tempy. Pomalu s jistou pravidelností. Každý Tvůj pohyb by souhlasil s mým posunem k Tobě. A všichni by to viděli a věděli. I z rudých střech by bylo vidět, co se to vlastně děje. A kdybys chtěla, nechal bych tě tak, jak by sis přála. Ale přesto doufám, že pro Tebe budu tím nejlepším přáním, kterým trpíš po celou svou dobu existence. I ta sklenice žárlí, že nemůže být tekutá, když vidí mou omamnou moc, která tak krásně svítí ve Tvých hlubinách. A ty to vnímáš, každá Tvá kapka je pastvou pro mou barvu. Každá Tvá molekula je ráda, že má modrou, červenou, zelenou, hnědou a nebo žlutou barvu z mého repertoáru. Chceš? Tak vnímej. Jsi jen čistou křišťálovou vodou ve sklenici.
Acquarius
12. 01. 2003
Dát tip
ale v noci je tma a není duha a to se mi po tobě bude stýskat!

Dědouch
05. 12. 2000
Dát tip
rozesrán láskou?....Tomu fandim:-)

Merle
04. 12. 2000
Dát tip
pozor sklenice ve tvaru trojbokého hranolu dokáže zajímavý věci i s voudou :-)))

Iternity
04. 12. 2000
Dát tip
nemám zkrátka slov...a nebudu jimi plýtvat. Zkrátka smi vyrazil dech a nechal jsi mne na chvili se jen tak krasne zasnit...je to prvni vec, kterou od tebe čtu, snad i ty ostatní budou stát za to...

JiKo
03. 12. 2000
Dát tip
To mám hádat komu to vyznání posíláš?:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru