Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tajný sexuální deník

10. 04. 2005
9
0
6061
Autor
Marty73

„O tom jak bývalo na začátku technického věku krušno svědčí i první deník Ethel Smithové, jehož výňatek si teď jako klasickou ukázku z literatury dávnověku přečteme.“

Dříve než začala číst, široce se rozkročila nad žáky. Pak se zjevným uspokojením deklamovala svým hlubokým altem:

 

Snad každý večer pozoruji toho chlapíka v modrém tílku, jak kráčí přes trávník u dětského hřiště a usedá mezi kumpány k partii šachu. Minulou středu jsem to již nevydržela a běžela jsem se nenápadně proběhnout kolem. Střetli jsme se pohledem, ale oba jsme vzápětí sklopili zrak. Stačila jsem si jen všimnout, že jeho bicepsy jsou větší, než se na dálku zdálo.

Tentokrát už se na mě usmál a já jsem to opětovala tím nejsladším možným úsměvem. Miluji ho.

Joe právě usnul po milování, je naprosto božskej. Když jsme se dnes setkali, už na mě čekal u cesty. Chvíli jsem váhala, ale nakonec jsem u něj zastavila. Pak to šlo ráz na ráz. Miluji ho.

 

Když ukázka skončila, na chvíli se odmlčela. Pak postupně jednoho po druhém vyvolávala. Vždy, když některého oslovila jménem, slastně se roztřásla. Měla velké životní štěstí. Byla povoláním i pohlavím učitelka.

„Tolik z klasického dílka Ethel Smithové. Vybraná ukázka jasně demonstruje primitivitu a jednostrannost tehdejší sexuální roviny života. Na tento výklad navážeme v příští hodině dějepisu, kde si tento aspekt probereme detailněji.

Ještě než se rozejdeme, musím vás upozornit, že další pasáže knížky již nejsou doporučeny všem pohlavím. Zcela zakázána je druhá část deníku chůvám, zapovězena je rovněž ctitelům a vajíčkářům, naopak všechny části knihy si můžete přečíst vy, kteří jste již déle než šest měsíců neutrály.“ Ladně procházela na svých vysokých žirafích kopytech mezi lavicemi.

Náhle strnula nad lavicí malého Ufiho. Rodičovský tým pro něj vybral rodné pohlaví těšitele a malý vzrůst, což mu umožňovalo měnit v budoucnu preferované životní pohlaví jen prostřednictvím hormonálních přípravků. Že do konce života bude dělat vajíčkáře, pochopil ve chvíli, kdy mu učitelka našla pod lavicí tu hloupou Shakespearovu hru Romeo a Julie.

„Ufi, dneska zůstaneš po škole“, řekla a ostatní pokynem poslala domů.

Skláněla se nad jeho nepatrnou postavou. Neobratně a nesměle se podřizoval jejím pokynům. Pomalu a rozkošnicky začala jeho zlatavou a sametovou kůži ovíjet svými slizovými plástvemi.

 


karmen
29. 10. 2006
Dát tip
moc zajímave *

Dragoein
19. 11. 2005
Dát tip
Marty je to skvělý, hned jdu na pokračování, člověk má možnost naprosto si u čtení užívat vlastní fantazie, aleje to bezvadný...jdu číst dál:-)TIP*

JeanJoche
28. 10. 2005
Dát tip
Jak už tady zmínili ostatní Psavci, chtělo by to manuál...mám z toho trochu "vaječinu";)

evalota47
18. 05. 2005
Dát tip
líbí prosím T.

Mrakula
06. 05. 2005
Dát tip
Juknu, juknu. A pak, že se tu nic nemaže:-))

Havranka5
06. 05. 2005
Dát tip
Maže, nemaže, udělej si sama názor četbou v Kotelně. Někdy přinutí pod psychickým či jiným nátlakem smazat... Jo, ale nicky se nemažou, jen se tzv. blokují. Křižník USS Vinscennes a sovětská stíhačka také nesestřelovali linková civilní dopravní letadla, pouze zastavovali jejich let :-)

Havranka5
05. 05. 2005
Dát tip
Peklo? Spíš kotel, ve kterém tam vaří [inkvizitoři] v horkém oleji jednu kacířskou havranku krkavku :-) co si dovolila veřejně kráknout proti církvi a víře Písmácké svaté Ju Mrakulko, jukni do klubu Kotelna, tam je těch šprochů na cca 516 stránek, a to je nejméně polovina z nich už smazaná.

Havranka5
05. 05. 2005
Dát tip
...na svých vysokých žirafích kopytech ... Že do konce života bude dělat vajíčkáře, pochopil ve chvíli, kdy mu učitelka našla pod lavicí tu hloupou .... Pomalu a rozkošnicky začala jeho zlatavou a sametovou kůži ovíjet svými slizovými plástvemi. Za tyhle obraty a temné vize Típnu *

Mrakula
03. 05. 2005
Dát tip
Tak sem si přečetla i ,,drsnou diskuzi" a s prominutím se válim smíchy, je to hustý, to co si ,,vypustil", ale jak já říkám, na každým šprochu pravdy trochu... Co je kuriozní - reakce sou ještě hustší, takže Tě vlastně v drsnosti trumfly:o)

Mrakula
02. 05. 2005
Dát tip
Teda ten název... Ale čtu dál a ono je to vtipné, ono je to i originální, škoda, že to nebylo delší, manuál by bodnul:) *tip*

Marty73
02. 05. 2005
Dát tip
uf, konečně normální krásná kritika, já jsem totiž zoufalý, v neděli jsem na Písmáku rozehrál peklo svou diskuzí a teď nevím jak z toho ven. Díky, díky, díky. I kdyby jsi to totálně sepsula, tak budu šťastný že někdo čte něco jinýho než tu šílenost co jsem v neděli vypustil na svět.

dickcock
24. 04. 2005
Dát tip
rodičovský tým - good, nicméně nechtěl bych to zažít manuál by se hodil - snad je to jenom mojí nechápavostí - ale myslím si že by to potřebovala rozvést, dovysvětlit to dělení a stav toho světa zdá se mi to zase nedotažené ale pobavilo mě to

Mortimer
21. 04. 2005
Dát tip
Tak to se už těším a nemůžu se dočkat:)...Ale nejvíc na ty schemata :))

Mortimer
20. 04. 2005
Dát tip
Neobvyklé, řekl bych...ale mě se to líbilo.Chtělo by to nějaký manuál k jednotlivým pohlavím :)

Marty73
20. 04. 2005
Dát tip
Určitě by takový manuál byl zajímavý, beru jako výzvu, nejlépe s ilustrativními nákresy a schématy :)

Marty73
17. 04. 2005
Dát tip
Hubaj: Tvá nevolnost mě mrzí, zvláště k tvému mladému věku je to napováženou. Obdobnou kritiku jsem nedávno taky věnoval, takže si z toho nemusíš dělat těžkou hlavu. Mě bývá ale očividně na zvracení z jiných věcí než tobě. Z toho si ale taky nic nedělej.

Marty73
11. 04. 2005
Dát tip
Díky za tipy, snad pobavilo, což byl účel. StvN: Ne každá dobrá povídka musí být účastna na životě. Kdyby jsme byli méně účastni na životě v tom užším slova smyslu, možná by nám docházeli souvislosti, které svou determinací účasti na životě vezdejším nejsme schopni spatřit. Koneckonců, tohle je groteska, karikatura hříčka, která má především pobavit, svou účast na životě a odkaz humanismu doufám odvedu v jiných svých literárních pokusech.

StvN
11. 04. 2005
Dát tip
Taky doufám. Já mám prostě rád, když jsou souvislosti jasný. Když si můžu říct: Jo, tak takhle to fakt je.

inlajn
11. 04. 2005
Dát tip
jo, je to svižný!!!Jen jsem narazil čenichem do:"ještě něž se rozejdeme, Vás musím upozornit"..todle by říct nemohla, nebejt na šrot..ooo)))))), spíš ještě než se rozejdeme, musím vás.." a proč to velký V , žejo, ináč guit. tip.

Marty73
11. 04. 2005
Dát tip
Dík za upozornění, ten slovosled je opravdu mimo, i to V. S dovolením opravím dle připomínky.

inlajn
11. 04. 2005
Dát tip
o))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inlajn
11. 04. 2005
Dát tip
jsi legrační kluk....asi....., ale myslim, no, "učil" sem tři roky na Vyšší odborný škole publ. tvůrčí dílny psaní a reportáž, že cit pto slovo a zásoba(slov) tam je, k pointě jedeš skoro jak po vodě, slibný to je..zatim. čus, in.

Alojs
11. 04. 2005
Dát tip
líbilo. Vím, že umíš psát i rozesmát, takže žádný překvapení. *tip*

Ikru
10. 04. 2005
Dát tip
velmi zajímavé a trochu i úsměvné, osobně se mi to líbí...T

StvN
10. 04. 2005
Dát tip
Teda já jsem mimo. Fakt. Od dobrý povídky bych čekal víc účasti na životě.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru