Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Účinná obrana

15. 04. 2005
10
0
1589

 

Gab:
Hezká holka, sukně krátká,
tam bude obrana vratká.
Je to ještě mladý tele,
tu dostanu do postele!


Reb:
Je to dneska ale zima,
půjdu zkratkou - kolem kina.
Tam by nikdo neměl býti,
kdo by mi moh´ ublížiti.

Gab:
Na zadečku pěkný tanga,
tudle dostat bude sranda.
Lezu do ní, teď je moje,
Ale ksakru cože to je!!!???


Reb:
Že by byl vrah někde tady?
Zkratka - to je cesta zrady!
Začíná mě škrábat v krku,
tohle to je prostě k vzteku.


Gab:
Ze všech koutů na mě letí.
je jich tady jako smetí!
Já musím ustoupit zpátky,
ona má obranné látky!!


Reb:
Domů jsem dorazila zdravá,
i zkratka byla cesta pravá,
konečně teď můžu říct,
bacil na mě nemá
víc.

Gab:
Já, bacil, už škodit nebudu,
nebo zas dostanu přes hubu!
Tím mě opravdu dostala!!
Ona se očkovat nechala!!


zelva
31. 10. 2005
Dát tip
to nemá fakt chybu...tip

sacco
29. 04. 2005
Dát tip
hes, gab, reb: gabe, aspirin nepomůže, to chce na chvíli odstanit TEBE jako bacilonosiče a všem bude líp. hlavně nebudu já a všichni z tvého okolí pořád nemocní. už ti to říkají všichni a ty pořád nic a nic. a to už se na tebe domlouváme i s Rebelkou, že tě taky zprdne za ty "tvé bacily" :-))) že, Reb? a Hess - to jsi právě viděla dobře. takové básně s takovým vyvrcholením mám strašně rád. protože člověk čeká úplně něco jiného a ono to nakonec je o úplně něčem jiném. a je to tak správně. prostě Reb a Gab jsou skvělí básníci a jde jim to všechno samo přímo do "péra".... jen tak dál. jo a Hess - jak jsem dopadl.... očkování nezabralo. opět jsem toho bacila schytal, ale tentokráte jsem použil těžší kalibr a vyhnal jsem ho docela brzo. tedy snad jsem ho zatím vyhnal. doufám, že už konečně budu mít pokoj.

gab_1
29. 04. 2005
Dát tip
ÁÁÁCH JO!! Všichni mě chtěji odstranit!!! Všichni mi nadávaji!! Nikdo mě nemá rád!! Musím zmizet!! Však Vy mě eště budete prosit, abych se vrátil!! Se Vám bude stejskat!! Už Arnold řekl: JÁ SE VRÁTÍM !!! Odcházím do nenávratna!!! :-))

sacco
29. 04. 2005
Dát tip
gabe, ale ty víš, že bychom každý tak maximálně jednu slzičku uronili..... my tě maximálně zavřeme do nějaké rezervace a budeme se na tebe chodit koukat přes pořáááááádně tlusté sklo. takže buď v pohodě, odstraňovat tě nebudem. :-)))

_Rebelka11
29. 04. 2005
Dát tip
Hess, myslím, že ti ještě nikdo nepoděkoval, tak je to zase na mě :-) ... se úplně červenám, jak nás sacco pořád chválí :-)), asi na tom něco bude, že, Gabe? :-D .. to se hned skládá líp s panem Básníkem :-) Gabe, nikam nechoď, nebo jo, zbav nás všech bacilů a zase se vrať... to víš, že tě máme rádi a ještě bysme brečeli, kdyby ses nevrátil... ale ne s bacilama!! :-)) odstranit bacily, gaba nechat!! To jsem to pěkně vymyslela :-DD sac., ale není to špatný nápad někam vyjít a kochat se přes sklo... :-) aspoň by ses dřív uzdravil... snad už dnes lepší? :-))

gab_1
29. 04. 2005
Dát tip
ZDRHÁM - chtěji mě zavřít do ZOO!!!!! :-)))

_Rebelka11
29. 04. 2005
Dát tip
gabe, blbost, do ZOO ne, jenom někam za sklo, aby na tebe byl hezkej pohled... :-)) do ZOO to vlastně není špatný nápad, když už jsi i chlupatej a zarostlej :-)))

gab_1
29. 04. 2005
Dát tip
To, co si v tom viděla, bylo přesně to, co si vidět měla!! Sakra, to je pěkná věta, napiš si jí do památníku!!:-))) ProsímTě, pošli Saccovi aspirin, aby se už uzdravil!!:-))) Já už raději o bacilech psát nebudu, nebo dostanu taky přes hubu!!:-))

Hessulim
28. 04. 2005
Dát tip
Tak Sacco, jak jsi dopadl bez očkování??Gabe, no ještě že jsi BACIL.Co já jsem v tom všechno viděla!!!??? OBROVSKEJ TIP.Moc se Vám dílko povedlo.

macek14
20. 04. 2005
Dát tip
Je to čím dál tím lepší. Už se těším na další dílko. Tip

_Rebelka11
20. 04. 2005
Dát tip
jé, ahoj, macku, o tobě nebylo dlouho slyšet :-), oba děkujeme a budeme se snažit, aby bylo co nejdřív... :-)

_Rebelka11
18. 04. 2005
Dát tip
Inlajn: díky, díky, jo, je to život... sranda taky :-))) Gabe, není zač, to ty seš dobrej a příště to bude ještě lepší, co říkáš? :-))) Sacco, tobě taky moc děkujeme, že ses zastavil (abych pravdu řekla, nevím, jestli tady pořád vězí, to mi na tom spíš tak dlouho dělali :-D)... básnička naočkuje, takže nevadí, že nejsi :-)

sacco
17. 04. 2005
Dát tip
vidím, že bacilománie stále vězí zde v písmákovi. očkovaný nejsem, tak bych se tady moc zdržovat asi neměl. ale zastavím se alespoň na TIP a pozdravy obou autorů. jen tak dál.

Ikru
15. 04. 2005
Dát tip
pěkně vtipné, úsměvné....T

schyza
15. 04. 2005
Dát tip
Jo vtip to má...a téměř vše je dokonce...dobře psaný...jo líbilo se mi to až...na pár blbostí.... TIP

DRAHT
15. 04. 2005
Dát tip
Tohle nemá v podstatě chybu. Fakt se vám povedla. TIP

nickey
15. 04. 2005
Dát tip
nápad dobrej, forma dobrá, ale místama mi to nějak drhne

_Rebelka11
15. 04. 2005
Dát tip
jo, Gabe, umíš pobavit, t* Ikru, schyza: jsme rádi, že pobavilo :-))) schyza: téměř? :-))) my víme... Drahte, tobě taky děkujeme :-)) a hodně... že Gabe? :-D nickey: příště to doladíme líp :-) ... jinak všem děkujeme za zastavení a názory :-)

nickey
15. 04. 2005
Dát tip
nejni zač ;)

inlajn
15. 04. 2005
Dát tip
srandaživot!!! tip.

gab_1
15. 04. 2005
Dát tip
Díky Rebelko za spolupráci!! Seš fakt dobrá!! Do dokonalosti to má daleko, ale jak se zmínil inlajn - je to sranda!! Jináč všem děkuje už mluvčí naší dvojice - Reb, tak to nebudu opakovat!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru