Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen pro moji Hvězdičku

05. 12. 2000
2
0
1297
Autor
Dantte

radost z hvězdného nebe...anebo..

Jen pro moji Hvězdičku Celá jsi stvořená z oblázků ze kterých lidské teplo vane chtěl bych Tě mít jen pro lásku jež po věky věků neustane Se svými měsíci rosu roníš jak v třepetavém letu bělásků má lásko čas nikdy nedohoníš pro práci zapomeneš na lásku Svým sluníčkem mne nazýváš s mámivou upřímností v hlase do šedivých časů se nedíváš cítím se ztracený v hluché mase Stále víc cítím Tvou něžnou vůni ve snech laskám havraní vlásky ještě jeden krok a jsem v tůni nepoznám chuť Tvé hvězdné lásky Ve hvězdné své dráze máš nebe barvou blankytu jasní se a září těžké a nesnadné obejmout Tebe tělu prostému nikdy se nepodaří texttext
Babll
12. 06. 2003
Dát tip
Opravdu sladké ......... :o)

Kittie
05. 08. 2002
Dát tip
Opravdu dost přesládlé, ale lidiškýý, vždyť je to Láska! :o))

Wiki
18. 04. 2001
Dát tip
Je to krásný :-)))

christi
30. 03. 2001
Dát tip
Me se to libi takovy sladky a mily...*)

Miroslawek
08. 01. 2001
Dát tip
Jo, jo, slaďoulinké, ovšem vzhledem k názvu, tématu i kategorii snadno pochopitelné a milé. Silně mi to něco připomnělo. Hezké, byť mírně neumělé pohlazení nejen pro ni. Mám-li to kritizovat ... no, ale máš, co jsi chtěl ;o))) Drobná poznámka k rýmům: slovo láska se veršuje obtížně, neboť těch pokusů o to již bylo až přespříliš mnoho. Oblázky ještě jdou, ale neznám nic profláknutějšího než lásky - vlásky. Tomu může konkurovat snad jen rým oči - točí. Ač se v obou případech jedná o rým formálně zdařilý, dostávám po nich kopřivku. Drobná poznámka k rytmice: ve druhém a čtvrtém, v devátém až dvanáctém verši ... jejej, přestávám to sledovat ... zkrátka téměř všude Ti nesedí počet slabik ve verších. Rytmus se sice zakládá na více věcech než jen na prostém souhlasném počtu slabik rýmujících se veršů, ale pro začátek postačí. Abych řekl pravdu, z přízvučných a nepřízvučných slabik jsem obvykle sám daněk, takže Ti s nimi nebudu plést hlavu.

Anonym
06. 12. 2000
Dát tip
lituji pánové (případně i dámy)není to nic pro cukrovkáře...ale pře dnešních cenách se tím dá dobře osladit ...kafe?

J
06. 12. 2000
Dát tip
slaďoučké, ovšem

pauper
05. 12. 2000
Dát tip
Brrrrrrr, to je sladocke...

pauper
05. 12. 2000
Dát tip
sladoucke, pardon...

clovrdik
05. 12. 2000
Dát tip
uff uff uff, to je sladký

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru