Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Burani

06. 12. 2000
3
0
1299
Autor
Demon1

Jsem si vědom svích pravopisných nedostatků,proto prosím buďte schovívaví!

Snad budu mít možnost za pár let,vydět i jinak tenhle svět. Jsme jen burani..... V údolí,kde vždy pásli se soboli. Stepy jenž oplívaly plazy. Na neby spatřil jsem křídla dravců,jimž nevadily mrazy. Vkřoví,kde ptáci před sluncem rádi si hoví. Nevydím nic,jen prázdné křoví,a opuštěné údolí,červené neba,a nejsou tam zrovna červánky... Ve vodách bývávaly hejna ryb,tak si lidi dejme slib,omezme své pohodlí. Klidně nebudu kouřit a snad nebudu ani žít,jen aby naše děti mohly čistou vodu pít. Aby i ony jako my dnes, mohly dýchat vzduch, bez peněz. Aby si nekupovaly přírodu na splátky,na kazetách National Geogeafic. Jenže znám se ,a nejen sebe,všichni serem na to nebe. Sereme na čistou vodu,....i na zvěř sereme. Budu stále kouřit,a jezdit autem,nedopalky odhazovat do trávy,kupovat si limonády v plastových lahvích,a nadávat,jací že to jsme burani..
Mahoney
10. 12. 2000
Dát tip
gimi: právě na to jsem upozorňoval - a není problém ty chyby opravit PŘEDTÍM, než dílo zveřejním - tak to přeci chodí ve všech nakladatelstvích, jen tady na Písmáku korekturu provádí autor sám, nikoli tiskařský šotek, tak bychom se podle toho mohli chovat...

Demon1
10. 12. 2000
Dát tip
Je mi líto,ale nikdo tě nenutí má díla číst.Nehodlám "hrubky" opravovat,neboť neubírají na významu.Je to projev,a né každý projev musí bít uhlazený.Já dělám chyby ve svých dílech stejně tak,jako každý z nás dělá chyby v životě.A jistě uznáš,že život sám uhlazený není,je drsný jako žiletka na jazyku.

Mahoney
09. 12. 2000
Dát tip
prosím néééééééé, copak je problém nechat si nejdřív od někoho hrubky opravit? :-((( viz můj Manifet gramatiky, ju? a nemysím to zle, jen nejsem schopen hledat nějaký význam/smysl v něčem, kde se téměř v každém slově vyskytuje hrubka :-(((

Gimi
09. 12. 2000
Dát tip
A mi se to líbí ikdyž to má hrubky.Je to smysluplné byť negramatické.Chyby se dají opravit,ale je spousta věcí,které už opravit nejde.Posílám tipík. No jo Maho:nejsme geniální ani bez chyb.

Demon1
08. 12. 2000
Dát tip
Díky.

ZEEMAN
07. 12. 2000
Dát tip
Jo je to presný. Když bys teď vyhlásil, že pokud vyjede jediné auto, tak celej ten bordel na týhle zemi vyletí do prdele, tak stejne se najde tisice curaku, co ty svoje zadky hodej do svy plechovky a vyjedou, mysle si, že jich se to netýká. Ještěže chcípnou apoň se všema ostatníma.

ZEEMAN
07. 12. 2000
Dát tip
Jo, ještě tip.

Geost
06. 12. 2000
Dát tip
tak to je přesné zrovna včera mě napadlo něco podobného proč hromadit jen pro konzum už snad nemáme rozum!? ve skutečnosti to není to, co mě napadlo, ale ve své podstatě to je ekvivalentní takováto tvorba se mi líbí a posílám TIP

Demon1
06. 12. 2000
Dát tip
Děkuji,velice mne to potěšilo!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru