Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prach bodající do očí

26. 04. 2005
1
0
850
Autor
guarry

Tohle jsem napsala před pár lety v autobuse, krátký, ale vystihující mojí občasnou náladu. Nevěděla jsem, do jaký to mám dát kategorie, tak jsem jen tak něco vybrala:-)

Ve chvílích smutku, pocitu beznaděje a samoty, sbírám rozprášené střípky mého nyní tak krásného dětství. Čím víc se jich snažím složit, tím víc mě bodají do mého pomalu trouchnivějícího srdce. V těch chvílích mi připadá, že se dlažba města rozestupuje a její vlny brzy pohltí mé zmítající se tělo a já navždy zůstanu uvězněna v temnotě tmavého, nepochopitelného smutku.
Mnauprsk
27. 04. 2005
Dát tip
pěkně jsi to napsala. t

Leclajr
26. 04. 2005
Dát tip
Já ti ani nevim, jestli se mi to líbí, nebo ne.. myslím, že k takovému druhu díla mám nestranný postoj.. ale to s těmi dlažebními kostkami se mi líbí..*

Markéta
26. 04. 2005
Dát tip
vzpomínky na dětství... chápu, ale nefrekventuju. Skutečnou svobodu a naplněné bytí je člověk schopen nalézt až v dospělosti... (a i to se mu kolikráte nepodaří!)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru