Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Laska ukryta vo flasi

28. 04. 2005
3
0
1031
Autor
verbum

Kratucky monolog mladeho alkoholika.

Neznasam, ked sedis oproti mne a snazis sa ma za kazdu cenu zviest. Spravas sa horsie ako nejaka pobehlica. Vies to? Kolkokrat som ta prosil, aby si vypadla. No ty sa mi namiesto toho oddas ako posledna flandra. Ani si nevies predstavit, ako tuzim zovriet tvoje tenke hrdielko a prastit ta o stenu. Ty svina. To sa ta nikdy nezbavim? Saliem pri pohlade na tvoje dokonale krivky. Obdivujem, ako dokazes bez jedineho slova pocuvat moje tliachaniny. Neviem ako to robis, ale otvor mas vzdy dokonale vlhky. Citim nedockave chvenie a zrychleny dych, ked ta chytim okolo stihleho drieku a svoj drsny jazyk ponorim do tvojej krasnej studnice.

"Ach" skriknem nahlas, no ty zaryto mlcis. Si jedina kurvicka na svete, co ma dokaze zakazdym doviest az na vrchol. Zase si ma totalne vysala. Dusevne aj fyzicky. Klesol som na  dno. O chvilu vypadnes a na dvere zabucha tvoja mladsia sestra. Som alkoholik.        


kiksy
07. 09. 2005
Dát tip
je to fest super :o))) t

REDH0T
28. 04. 2005
Dát tip
To by bylo dobrý, kdybys pointu neprozradil hned v úvodu - v názvu

hutch
28. 04. 2005
Dát tip
ha ha haaa. red hot je navíc vtipný dnes )))

zaki
28. 04. 2005
Dát tip
toto hej...to je fajn...:) *

obluda
28. 04. 2005
Dát tip
gut *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru