Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1. Května

01. 05. 2005
0
0
687
Autor
Lescaut

1. Květen LÁSKA
Dnes je 1. Května nebo-li 1. Májový den. Je to krasny den. Lidé si uvědomují že venku už je konečne pravé jaro. Kvetou všechny možné kytičky, které voní, sluneční paprsky se už neschovávají za tmavými mraky. Všechno je hned jasnější a voňavější. A tohle všechno se přece nečemu strašně moc podobá. Lásce. Proto se dnes všihni drží láskyplně za ruce, chodí spolu ven......a líbají se pod třešní.
Ach....jak krásné je jaro a láska. Jak lehce k sobě tyto dvě slova hodí.
Jenže pro někoho je tento den i přes zářící slunce stejně zamračený jako který koliv jiný den začínajícího jara. Nemí nikoho kdo by mu pod růžolícím stromem ríkal to sladké "miluji te..." nemá nikoho, kdo by do chytil za ruku a zasypal ho třešňovými květy. Proto je tento den nejem veselý a teplý, ale také smutný a plačtivý.
Proto jsem se radši dnes ani nešla projít ven na procházku....nechci aby mi byla zima ze slz,které by mi tekly po tváři.
Můj milý je nekde pryc.....daleko ode me...od jeho lasky. Nelíbá mne, nehladí....vypada to tak, ze az mne znovy spatri budu uz uschla, oskliva a stara zena.......Konec
Lescaut
01. 05. 2005
Dát tip
.......Nebudu si s tim však dělat vrásky...zase tak stara nejsem abych uz umirala pro jeden den, kterému se říká 1. květem

no právě:) a kdybys šla na procházku, třeba někoho potkáš....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru