Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lužice, Lužičtí Srbové, Němci, Poláci a jiní lidičkové v Lužici

06. 05. 2005
1
0
776

Ahoj, do konce letošního roku vydám knížku o Lužici, Lužických Srbech, Němcích, Polácích a jiných přátelích známých i neznámých v Lužici (možná nejen tam:). Chceš přispět? Básničkou (-ami), esejem, úvahou, myšlenkou (která by se dala tesat do kamene; - nebo aspoň svěřit papíru, než ho sežere myš:D), úvahou, studií, románem na pokračování, kresbou, nápadem, kontaktem, křídlem svého génia, chvilkovou slabostí nebo prostě čímkoli, co má smysl možná jen a možná nejen pro Tebe? Vítány a vítáni jsou zvláště autorky, autoři a (jak se řekne střední rod a další až nekonečný?) z Moravy, pokud jsi z odjinud, nevadí, naopak jsi vítán, ale dílko, které chystám, má svou cestičku protentokrát vymezenou - třeba nás přesto něco napadne, aby ses dostala/dostal/dostalo/-i -y -? na první stránku (no, číslování stránek od jedné přes jedny do jedné by asi bylo netradiční, uvidíme:o)

... ty tečky čekají na Tebe ...
Petr_Pan
16. 06. 2005
Dát tip
nejlíp, kdybys poslal/a avi tak v září/říjnu - prosím prosím :-)

Datum uzávěrky: 30.11.2005

Petr_Pan
08. 05. 2005
Dát tip
nebylo by snad problém .. ;-)

Díky za předběžný zájem, datum uzávěrky zatím nebylo stanoveno, leč 31. 12. 2005 už bude knížka hotová a tisk si vyžádá nějaký čas. Posílat lze na luzice@centrum.cz nebo sem. Pokud byste potřebovali jiný kontakt (poštovní adresa apod.), napište.

vesuvanka
06. 05. 2005
Dát tip
To je moc zajímavý a krásný nápad... ráda bych něčím přispěla (mým snem je alespoň přispět do nějaké publikace), ale do Lužice jsem se nedostala.... mohla bych přispět básněmi či vyprávěním o Českém středohoří - ráda bych alespoň jediným dílkem přispěla ne kvůli honoráři, ale kvůli Českému středohoří, které miluji (ale to se asi nehodí.... geograficky je to trochu jinde.... já vím).... Byla bych moc ráda, kdyby ty tečky čekaly i na mě.... prosím o avi - alespon sdělení - radu, kde bych mohla svoje práce publikovat..... předem moc děkuji

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru