Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V texaské vísce

11. 12. 2000
4
0
1047
Autor
Count

Dílo. Mno...dílo..dílko...až si říkám, že když nás na něj bylo tolik, mohlo být alespoň delší. Nebo lepší. Jenže těch piv. A nejenom piv. To se to potom špatně skládá. Ale to se to dobře žije. A stepuje, před branami poezie. A navíc, když mě o to tak všichni žádali a prosili, abych to sem napsal...no zkuste odolat smutně se tvářícímu Azalinovi, nebo Molirovi ;-) btw: Píšu jak čtu. Z ubrousku od příboru.

Po texaské whysce, pohřbí mě, v texaské vísce. Potom od mého hrobu brysce, odeženou texaské hryzce. V texaské vísce. Třeba se na můj hrob vychce, někdo velice nízce. A potom to udělá, bachyni mnišce. Ve velké výšce, v letadlové trysce, to udělá další mnišce. V texaské vísce. Pak za zvuků pištce, jak se to dočetl v knížce, to opět zcela nízce, udělá další mnišce. V texaské vísce.
Čučorád
15. 12. 2000
Dát tip
Myslím, že Azi to vystihl docela dost přesně. Apropó, co bude o Silvestra ??? TIP !!!!

Miracleion
14. 12. 2000
Dát tip
Souhlasím naprosto s Merlem. Navíc ta pointa !!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Merle
13. 12. 2000
Dát tip
tohleje snad první dílo, u kterýho mi forma AAAAAA vůbec nevadí.... zbytečně dobrý :-)))))))

Vio
12. 12. 2000
Dát tip
:-)

Molir
12. 12. 2000
Dát tip
Myslim, ze by mel byt zminen i pivovar Cerna hora, bez jehoz podpory by toto bezpochyby hodnotne dilo nikdy nevzniklo :-))

AZALIN
11. 12. 2000
Dát tip
Ano ano, řekl bych, že v téhle básni se objevují početné záblesky čiré geniality nás, temných bratrů kapucínů.. jen tak dál! ;-)) A samozřejmě TIP!!!

PeerGynt
11. 12. 2000
Dát tip
Chudinky mnišky :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru