Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozmnožovací problémy mužů a žen

13. 05. 2005
4
1
1780
Autor
Amah

Tak jsem dost zvědavej na váš názor.

Takže, co si myslím o holkách?

 

       Jejich myšlení funguje jinak, než to moje. Chlapi myslí dalo by se říct frontálně. Na daný problém zaútočí přímo a rychle. Snadno jej vyřeší a jdou spát. Myšlení dam je plno složitých strategických operací, jimiž žena s problémem vede partizánskou válku. Oba postupy jsou možné a efektivní. Situace se značně ztíží dostanou-li se do styku zástupci opačného pohlaví.

 

       Kolize začne již v raném věku, na důležitosti však získává během dospívání, kdy jedincům začnou tikat pudové hodiny. Rozmnožování naneštěstí nelze být odbyto zástupci stejného pohlaví, což je nutí ke konfrontaci. Samičky dle vzoru partyzánů běhají lesem a čas od času způsobí nepatrnou škodu. Ta ale nevede k vítězství. Samci naopak shromáždí munici a vyrazí pozabíjet nepřátele, bohužel  bývá jejich úspěch nevelký díky četným skrýším, které si ženy přichystaly.

 

Několik mých z větší části nepodložených rad:

 Jak si najít dívku?

       Obvyklý mužský postup, je snaha být dokonalým, ta však sama o sobě nemusí vést k cíli. Proto je vhodno využít slabého místa. Jedním z nejintenzivnějších samčích pudů, v reprodukční fázi života, se často stává pud rozmnožovací. U samic naneštěstí nikoliv, ty tuto část přežití druhu přenechávají mužům. U silnějšího pohlaví bývá pro změnu často redukován mateřský instinkt, který se tak stává vůbec nejsilnější ženskou potřebou. Tento fakt je nesmírně důležitý. Vyvoláním tohoto pudu lze snadno získat sympatie své vysněné.

 

Jak si najít muže?

       Ukojit jeho egoismus. Přesvědčit ho o jeho kvalitách (těžko uvěřit, ale funguje to univerzálně). Samci si to často jen stěží připouštějí, že vyžadují ovšem také pozornost, něhu a teplo ženy.

 

Jak svést dívku?

A)    Dívka již získala zkušenosti

První případ je za příznivých okolností velice jednoduchou záležitostí. Stačí dívku dotlačit k jakémukoliv intimnějšímu kontaktu a následně si citlivě všímat intimních míst (nikoli nejprve ňader, či dokonce ohanbí, ale uší, krku popř. břicha k prvním dvěma zmíněným partiím můžeme přistoupit, až když máme vítězství zaručeno. Pozn. s břichem jednejte opatrně často bývá centrem mentálních bloků nebo dokonce depresí.) Zpočátku doporučuji tento čistě mechanický algoritmus. S přibývajícími zkušenostmi je možná experimentovat s alternativními technikami. 

B)     Dívka je doposud nezasvěcena do tajů lásky těla

Toto může být problémem. Doporučuji jednat pomalu, nikam slečnu netlačit. Zkusit výše zmíněný mateřský instinkt. Také prospěje, když se do své oběti muž nejprve zamiluje.

 

Jak svést muže?

                        Jakkoli, je to asi tak těžké jako naučit se dýchat.


1 názor

Empty
03. 07. 2005
Dát tip
:-)))) Tady si teda nejsem jistej, jestli to myslíš vážně, ale mě osobně to dost pobavilo:-)))

johanne
19. 05. 2005
Dát tip
Eileen, ne, ale nepředpokládám, že jsou tam o moc hodnotnější texty. Dívčí nebo ženský časopisy, dyť je to jedno.

Eileen
18. 05. 2005
Dát tip
johanne, ctes divci casopisy?... Pavliku, k tomuhle mam jedinou vytku >Také prospěje, když se do SVÉHO LOVCE DÍVKA nejprve zamiluje.< (to si myslim ma potom jednodussi prubeh, nez kdyz je zamilovan pouze muz) jinak je to dobry, mam jednu knizku, mohla by se ti libit, je to o Evoluci lidske sexuality aneb Proc mame radi sex (teda netusim, kdo se muze takhle ptat :))) no tedy se mej pekne.

johanne
16. 05. 2005
Dát tip
ne o moc inteligentnější text než výlevy v dívčích časopisech

No, nemyslím, že se dá svádění banalizovat na nějaký prostý a KRÁTKÝ algoritmus, většina dívek potřebuje různé postupy... žádná není stejná... a jsou nutné alternativní techniky... zvláště v kategorii B :-))) a pokud jde o to druhé, svádění mužů, s tím nemám zkušenosti :-) ale jinak se těším na diskuzi... ta bude určitě hodně zajímavá :-) tip

Mirae
13. 05. 2005
Dát tip
Řekla bych, že jsi to, Amah, pochopil a napsal fakt dost dobře. Úžasnej pozorovací talent. Zvlášť ten začátek o myšlení je lepší jak profesionální studie :-) Jinak co se týká rozmnožovacího pudu u samic, přichází bezpečně a silně též u nich, akorát patrně u starších, než které tě takto pěkně teď inspirují.

Amah
13. 05. 2005
Dát tip
Gabriel: Poslední dobou mám opravdu pocit, že jen banalita. Hrbol: No, tak to by mě fakt zajímalo co by na to řekla nějaká lesbička. Mirae: Děkuju Sendulka:nj já to psal, nekdy kolem pulnoci

Spirit
13. 05. 2005
Dát tip
:))))))*

Amah
13. 05. 2005
Dát tip
spirit: dík

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru