Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Snář

12. 12. 2000
0
0
825
Autor
jimiii

No, nevím jestli se to bude líbit, ale zkusit se musí všechno

Snář je v tom notesu myšlenky co radši nenesu má zpověď upřímná ta slova obtížná Moje duše je tam ve verších to místo kde utopil se smích moje srdce na řádcích mé oči v obláčcích Představa s tou dívkou nádhernou že nejsem rytíř s hlavou sraženou ten tulák s hlavou pod paží ten tulák co všude překáží Já zapomněl jsem dávné lásky žiju jak žiju: bez nadsázky žiju sám a sám a nechci víc však blázen jsem a nevím jak to říct Dávám ti číst svůj snář Chtěl bych pohladit tvou tvář Chtěl bych své rty na tvé dát Chtěl bych tvou ručku zulíbat
tečna
25. 02. 2001
Dát tip
jimiiku, zkoušej to ještě ) mně se první sloka líbí, aby jste věděli

PeerGynt
12. 12. 2000
Dát tip
Mě se to líbí, zvlášť ty dvě předposlední sloky jsou skvělý

Astalavista
12. 12. 2000
Dát tip
První sloky jsou hodně slabé, vůbec Ti zam nevychází verš. Předposlední sloka je asi nejlepší, ale "snář-tvář" se mi nelíbí. Nepoužívej verše za každou cenu, zkus někdy vyjádřit tok myšlenek a nenechhej se svazovat formou.

PeerGynt
12. 12. 2000
Dát tip
Dobrá, když záporná kritika, tak záporná kritika - ta poslední sloka je ... no neni nic moc. Nerad kritizuju. Ale ty dvě sloky předtím jsou silný.

PeerGynt
12. 12. 2000
Dát tip
avízo, omlouvám se ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru