Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prokletí

19. 05. 2005
1
0
1511
Autor
jimmiv

prostě jsem asi neměl dorou naladu, ale to z tého textu vycítíte:o/

Prokletí

 

 

 

Moje slovo je jako růže…někdy sladké krásné voňavé, ale teď si narazila na trny které tvoji duši drásají a  trhají ji na cucky. Bude moje slovo ještě někdy schopno spravit ty škody??? Zase JEDNA….ne to je špatně řečeno……. lepší bude říci další. Další krásná klidná duše na kterou jsem promluvil. Říkám tomu prokletí slyšet….slyšet co se ostatním hádá v hlavě: „Mám?“  „Nemám?“  „Proč?“  „Co kdyby?“  „Snad příště“. Je to snad lekce od boha? Naučit se s tím žít? Je to snad zkouška jak daleko chci ještě zajít? Jak daleko chce ještě zajit? Jak hluboko zatlučeme ten klín? Co má hrubé stěny a poškrábe tvoji duši?

Kolikrát ještě budu muset udeřit abych měl dost? Abys měl dost? Připadám si jako nekonečná gravitace co svou silou ničí svoje okolí.

Zkouším pevnost dalšího pilíře tvého mostu. Stavím na něm olověnou zeď. Slyším jak základy sténají a ty žalostné zvuky, ani nevím proč, mě nutí přidávat ještě víc.

Ne já nejsem divný, já jsem jenom horší a mám strach z toho, že mi to někdo řekne, ale jelikož strach mě živí, tak se tě na to ptám a hledím při tom do očí, které kalý moje slzy a čtu pravdu…ne tu kterou slyším, ale tu co vidím.


CAMPANELLA
29. 05. 2005
Dát tip
Já mám ráda popisy, co vypadaj jako svět věcí o sobě:-)) T*

jimmiv
29. 05. 2005
Dát tip
moc diky to vyznelo moc krasne:o)

jimmiv
20. 05. 2005
Dát tip
:o)

StvN
19. 05. 2005
Dát tip
Docela romzumim a dost lidí by ti to potvrdilo. Ale možná je to jenom chvilková záležitost. Nikdo nemůže bejt zlejší než já. Směj se.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru