Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Třeba taková loterie

14. 12. 2000
1
0
2415
Autor
Pavel_Daneš

Ze sbírky "Zneuctění se trestá"

Včera jsem si koupil los. Ano, i já jsem si koupil los. Krásný los. Čtyři nohy, dvoje dveře, mohutné paroží...Cože? Že prý ploutve? Máte pravdu. Není to los. Je to losos. Sladkovodní ryba a je slaná! Že není slaná, že je slyšet? Je to pravda. SOS - zachraňte naše duše. Někdo se asi topí. Ale kde? Kde se jenom může topit? Topí se v kamnech. V kamnech se topí, aby nebyla zima. Teď se také topí, takže zima není. Je léto. Nebo že by bylo jaro? Mohl by to být také podzim. Ale lepší je být nad tím. Tomu se říká pravá duševní hygiena.
Sadaf
14. 12. 2000
Dát tip
Přesně tohle jsem teď v tuto chvíli potřeboval.Hezky se zasmát nad zjištěním, že zaplaťpánbůh, dokážeme být jěště krásně praštění...a za to díky...

Skvělé - moc se mi to líbí, občas taky kecám kraviny :-))) Mamá mele sado maso uzeniny apod.

PeerGynt
14. 12. 2000
Dát tip
jsem cvrček a stále cvrkám - cvrkám si křídel třením - třením se úhoř množí - množí se třením s ní - sní se pak jako jídlo - úhoř se ústy s ní - uhoří láskou k ní - uzený úhoř skýta obrovský chuťovej zdroj - láska je jako úhoř - obrovský chuťovej zdroj (Buty)... Líbí se mi to ... PS: Máma mele maso, Ema má míč, Pepa nemá nic :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru