Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

žádám omluvu i pro ostatní

29. 05. 2005
0
0
3579
Autor
Kralevnick

Kralevnick je propůjčil prostor pro publikování tohoto oznámení - není jeho autor

 

 

      Milý Lyryku.

 

 jsem bohužel nucen reagovat na tvé paranoidní obviňování mě z útoku na tebe, Vellu a celý tento server téměř podobnému ze dne 11. září (to je vtip!)

 pokusím se tedy o co nejstručnější rekapitulaci

 

a) kritika redaktora Havránka (http://www.pismak.cz/dilo.php?num=163003)

   - poukázal jsem na kritiku zdejšího redaktora a vložil do diskuse – mmch. vtipně,          taktně  a  bez urážek či vulgarismů 

 

b) kritika redaktora Fouckaulta (http://www.pismak.cz/dilo.php?num=162903&&&upd=1) – dílo je bohužel smazáno, což dle mého názoru nebyl od dream příliš dobrý tah

  -teprve zde, kde jsem si dovolil kritisovat někoho nadprůměrně čnejícího nad ostatní vzplanul oheň na střeše

 

 Vzápětí jsem byl varován Vellou, že pokud budu v tomto pokračovat, bude mi zablokován nick – na to jsem jí odpověděl, že nedělám nic špatného a že toho nenechám.

Druhý den mi napsal Lyryk zprávu a než-li jsem mu na ni stihnul odpovědět, byl jsem zablokován (mluvím o nicku born_to_be_child) – a byl jsem osočen z opětovného napadání Lyryka, Velly a serveru

 

 Já naopak tvrdím, že jsem serveru a majitelům chtěl tímto svým počínáním pomoci, což je zjevné – a pokus sis to, Lyryku, vztáhnul na kritiku tvé neschopnosti udělat s tím něco sám, to je tvoje věc a takto to vskutku myšleno nebylo a nemůžeš z toho někoho nařknout (vlastně můžeš)

 

 Co z toho plyne? Tedy – pokud bys mi chtěl obnovit nick a těšit se nadále z mé přítomnosti, pak tímto žádám od tebe veřejnou omluvu na Písmáku – a omluvu i těm ostatním, které jsi ve své panice (jednoduchost řešení?) zablokoval. V opačném případě žádám o okamžité smazání děl (na to mám z autorského práva právo – nejsi jejich majitel)

 

 Dále bych chtěl jen podotknout, že i v případě, že bych se omluvy dočkal a dále se honosil poctou pobývat na Písmáku, ve svých kritikách redaktorů nepřestanu

 

                                                                       born_to_be_child

 

 

 


papouch
30. 05. 2005
Dát tip
chrůstěéé asi Tě naštvu: já omluvu nežádám mi je to totiž už všechno jéééédno :-)) zjistil jsem, že mám na práci mnohem příjemnější věci .-)

ja na otmhle serveru s literarníi cinnosti koncim... ale minimalne byhc chtela slyset vysvetleni cim jsmwe byla nebezpecna ... ze by tim ze jsme programator?;-)

Delight
30. 05. 2005
Dát tip
Chacháááááááá, no, Hajka je teda urkitě ZUPERSTARPROGRAMMATEUR!!!! :)))))))))))) ale to je jedno, už, ne? ;)

Lyryk
30. 05. 2005
Dát tip
Pokud se řekne ne kompromisu, tak co byste tedy konkrétně chtěli? Souhlasil by každý z vás, aby byla zveřejněna jeho pošta na Písmáku, aby se mohlo alepoň nepřímo prokázat jak věci skutečně byly? Lze vybrat z databáze příspěvky týkající se sdružení a artelieru.

Petr_Pan
30. 05. 2005
Dát tip
kdybys raděj konečně přestal kecat a vypadnul - hm ? :-)

papouch
30. 05. 2005
Dát tip
Petr_Pan .. to máš na mysli Lyryka? Souhlasím!!! :-))

papouch
30. 05. 2005
Dát tip
Lyryk.: na jedné straně kamsi napíšeš "tímto je pro nás debata uzavřená" a na druhé straně chceš to hovno, kterýs nadělal ještě víc a víc rozmazávat... Co si mám proboha myslet??? NE , nesouhlasím se zveřejňováním jakékoliv pošty kohokoliv komukoliv A nemám se za co stydět, skutečně nemám!!!!

Kralevnick
29. 05. 2005
Dát tip
dream : ano, bohužel jsem si toho nevšiml - ale musíš uznat, že v oné inkriminované době to nebylo dobré - smazat ho - pak lidé neviděli, co jsem vlastně kritisoval. v této diskusi na tvé dílo je odkaz

Kralevnick
29. 05. 2005
Dát tip
ono i když to dílo smažeš, fakticky smazané není

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru