Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohľady do zrkadieľ

20. 12. 2000
8
0
2309
Autor
Svetielko

keď vonku pršííííí

kaluž je zrkalom dažda rád sa na seba dívam padám do svojho obrazu vlnkami rozochveného roztrhaného (tváre tisíc rokov staré mi fúkajú do očí záblesky minulosti) vzdialené volanie pozerám do zrkadla ... až sa v ňom celý stratím
Naso
15. 07. 2001
Dát tip
tak matne tuším, že podobnú básničku som niekedy aj ja napísal, je mit o dôverne známe, ten pocit a obraz, kaluž ako okno do iného sveta... Takmer sci-fi a predsa o vciach normálnych... Tip!

Jochanien
24. 03. 2001
Dát tip
jo jo jóóó:-))) Ť!

Erendis
10. 01. 2001
Dát tip
Ta metafra je opravdu krásná a tak navzdory názorům jiných dávám tipa

Silvinka
05. 01. 2001
Dát tip
Svetielko, toto je nádherná metafora!!!! Nádherná, prepracuj túto báseň, prosím, a pošli ju potom do celého sveta, uaaaaa, ja som nadšená, krása, krása, krása!!!!! Svetielkooooooo, ja som vždy chcela napísať niečo originálne o daždi, ale toto, je to úžasný nápad, neokukané, nové, J. Urban by tiež jasal (čest jeho pamiatke) je v tom viac než len troška talentu, skús sa s tým ešte pohrať, nech to nezapadne do času....! !!!! nadšená tipujúca Silvika. :o))))

Miroslawek
03. 01. 2001
Dát tip
Tenhle Tvůj deštivý obrázek mi spíš přijde jako matný záblesk, mohls ho trošinku víc propracovat, prosvítit, když jsi to Světélko. Navíc ses nevyhnul, jak jsem dnes kdesi pod svým dílkem slyšel, takové běžné básnické konfekci ;o)))

Svetielko
03. 01. 2001
Dát tip
hej asi hej Miroslawek to asi tým ze na svojich básnich tolko zase nepracujem sú len také detské a štylistika i forma sú na dost biednej úrovni

Svetielko
02. 01. 2001
Dát tip
No hej malo tam byt záblesky

Svetielko
20. 12. 2000
Dát tip
tak dík za tip ale neviem kto mi ho dal uvítal by som nejaké negatívne kritiky

Laďa
20. 12. 2000
Dát tip
Ten začátek je fakt výborný. Zrkadlom dažda, rád sa na seba dívam.... Ta závorka se nijak nevylučuje, ale asi mi trochu unikl význam. Nějak si ji tam nemůžu zasadit. Možná mě ruší i to, že by tam mělo být záblesky. Nebo jen neumím slovensky? :-) Jinak je celá básnička moc hezkou a neočuměnou metaforou. Oceňuji, když někdo napíše něco, co jsem ještě nikde nečetla. Ten tip jsem ti nedala, ale když si přečtu ještě něco od tebe... :-)

Albireo
20. 12. 2000
Dát tip
Ten tip není záhada, asi ho někdo dal nahoře tlačítkem "Dát jako TIP" a ne dole zaškrtnutím.

Ženatej
20. 12. 2000
Dát tip
"uvítal by som nejaké negatívne kritiky "... Jak perverzní přání!!! :-)))

Podracký
20. 12. 2000
Dát tip
Ad. Ženatej: tvé perverzní přání mohu splnit, až narazím na něco tvého. Dnes jsem měl docela blbej den a nevyspal jsem se taky nejlíp.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru