Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všední den

08. 06. 2005
0
0
938
Autor
bambulínek

Jen tak mě to napadlo

Všední den

 

Je to zajímavé, ale dnes byl opravdu všední den. Ne snad proto, že je středa. Ale prostě jen tak. Vše bylo při starém a nic zvláštního se nestalo. Já vlastně ani pořádně nevím jestli se něco stalo nebo ne. Na tom však nesejde. Nejdůležítější je to, že byl všední den. On vlastně pořád ten den trvá. Jen je večer 19:32 hodin a já sedím tady u stolu, v pracovně a píšu tohle čemu se dá říkat všelijak. Úvaha nebo snad psaní o ničem. Ale na tom vlastně nesejde jestli je to úvaha nebo psaní o ničem. Co je opravdu v tenhle den podstatné??? No přece to, že je opravdu všední den. A je to snad proto, že jsem si dnes čistila zuby nebo že jsme měli ty samé hodiny ve škole ostatně jako každou středu. Tento den se v mé mysli opět neusadí na trvalo. Můžu hádat tříkrát proč??? No je to jednoduché. Dnešek byl všední! Zase to promne byla jen jedna středa v roce, kdy se nic nestalo. No ono se nedá říci, že se nic netalo. Stalo, ale ne nic co by bylo něčím výjmečné. Tohle nebude středa, která se vryje hluboko do mé mysli. Protože už uběhlo dalších 10 minut od začátku mého psaní a ještě pořád se nic zvláštního netalo. Takže středa teda ta dnešní byla všední den!!!


Beketamon
18. 07. 2005
Dát tip
Všechno je všední, i to že dýcháme, že dem na záchod, záleží jenom na tobě jak to vezmeš a co uděláš aby ten den všední zas až tak nebyl. Text je tak trochu k zamyšlení se nad každodenníma rituálama, který den co den vykonáváme, ale zasloužil by si asponˇ rozčlenění, trochu úpravy a trochu zamyšlení se nad interpunkcí, někde ti tam jenom vypadávají čárky.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru