Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svět je divnej

25. 12. 2000
0
0
889
Autor
tupoun

Dusot kopyt koní zní, V dáli slunce zapadá. Víří se prach a rytíř sní, V okolí vše rozkvétá. Na zámku vzdáleném za domy, Čeká osoba- kráska divoká. Plna srdce lásky, sny. Smutná, bezvládná a samotná. V divokém životě srdce jí trpí, Ven cesty asi není- oči lesklé. Po lásce touží- její stud spí, Jsou to pro ni teď časy teskné. Rytíř se zdráhá zda jí pomoci, Něco ho drží zpět, říká si stůj! A ona touží v divoké noci, Když rázně vykročil zničit ten hnůj.
ch_34
12. 01. 2005
Dát tip
stejně tak... je to dost špatné

Miroslawek
28. 12. 2000
Dát tip
Opět naprostá absence řemesla, při 62. básni je to pro mne až zarážející. Snažíš se psát poezii a nebo je Ti to jedno a jen zde uspokojuješ svou grafomanskou touhu? Nic proti tomu ani proti Tobě nemám, ovšem stejně jako Janis Tě nechápu. Mohl bys mi to osvětlit, prosím?

Janis
25. 12. 2000
Dát tip
Čoveče a to jsem si dycinky myslela ,že jsem Homo sapiens(či jak se tomu nadává),ale koukám na něco i má mysl nestačí Nechápu tě:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru