Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bez názvu díla

24. 12. 2000
0
0
642
Autor
satix

Prolog je dlouhý, široký a bystrý.

Vlastně vůbec nevím, co bych vám měl napsat, sdělit, zarecitovat, zakřičet... Možná bych se mohl usmát. Jo to by docela šlo, ksicht na to mám, takže kde je problém? Problémem je L.Kravitz, který tady na mě doráží se svým "I want to getaway", ovšem to já chci taky a zatím se tady snažím zaujmout ty z vás, kteří čtou tohle mé mistrovké dílo a možná si říkají, že je to zase nějaký debil. Kdo by vlastně taky mohl tvořit tenhle dlouhý, nekonečný, monotónní blues? Byl jsem odhalen - jsem to já Debil.
Mamba
28. 01. 2001
Dát tip
???

ulita
15. 01. 2001
Dát tip
Tak to by mě doccela zajímalo, jaké je podle Via kritérium opodstatnění...Spousta lidí tu nemá co říct, a dostávají TIPY, protože to umějí zabalit do hezkých slov... Satix: četla jsem už větší voloviny, impotence může být někdy docela milá!

Vio
25. 12. 2000
Dát tip
Některá "dílka" by opravdu nemusela spatřit světlo světa. Jako třeba tohle. Zbytečně se takhle jenom shazuješ. Prostě tohle "dílko" podle mě nemá žádné opodstatnění. Jo, Kravitze mám taky rád...

JiKo
24. 12. 2000
Dát tip
hmm nazdar debile :-) ps: když nemáš co říct, je lepší mlčet ... neotravuješ tak ostatní

Astalavista
24. 12. 2000
Dát tip
No Jiko, docela si se do toho opřel.

Cavalera
24. 12. 2000
Dát tip
????????? o čem a k čemu tohle je? Kravitze znám jen z doslechu, "I.." vůbec a podobně na tom budoe asi i řada ostatních. .. mistrovské dílo ..hmmmmmmmmm Jestliže jsi hned v první větě dokázal vyjádřit to co cítíš, proč to pak rozepisovat a dávat číst ostatním?

StvN
24. 12. 2000
Dát tip
slyšíte to ticho, Leny dozpíval, satix mlčí a jsou tu vánoce, ty tu ale byly už před tím, tak proč, proč nás z klidu rušíš

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru