Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Muhehe

14. 06. 2005
0
0
785
Autor
petrolej

Porucha ropucha...

Ty zvuky ke mně doléhají. Tvoří se z nich slabiky, slova a věty. Dostávají se až do mozku. Jsou to konečně ta slova, která jsem chtěl slyšet. Vím to, veřím tomu. Ale ON na mě křičí a přehlušuje tu řeč. Neustále mi zevnitř mlátí palicí do stěn lebky.

"Neposlouchej to, neposlouchej. Ty to nechceš už slyšet, už jsi slyšel dost," křičí.

Ale já to chci poslouchat, vždyť je to, co jsem chtěl celou tu dobu slyšet a ty mi do toho mluvíš. Nechci tě tu, jdi pryč. Nemám tě rád, pořád jenom křičíš jako malé dítě a staráš se jen o sebe. Já chci myslet i na druhé, víš?

"To teda vím a jseš pěkný slaboch, abys věděl. ČEHO tím dosáhneš? Je to pořád dokola a dokola. Jen tě to trápí. Vem si tu slastnou pohodu, jakou bys měl, kdybys bral věci tak, jako já."

Věci jak je bereš ty, nejsou správné. Je to sice pokušení, ale já už nechci dělat jenom správné věci, chci je dělat i správně. TY si dělej, co chceš.

"HAHAHAHAHA, zasmáli se zbrojnoši. Abys věděl, JÁ jsem jediný, kdo chce tvé dobro. Já jsem jediný, kdo myslí hlavně na tebe. Já jsem ten, co ti dává sílu, abys tohle všchno přežil. Já jsem ten, kdo ti v pozadí hlavy říkal ,Ser na to,’ a měl jsem pravdu. Jenom si nemysli. Já tu budu pořád. Jáááá jsem ten, kdo tu velí. Ty jsi jen malé ubrečené nic, které neví, co chce. Jáááá jsem tady pánem!!!"

Víš, že vykřičníky na konci věty svědčí o vážné duševní poruše? Takže jdi do hajzlu, tohle je můj svět, můj život, moje hlava, moje myšlenky, a dám tu jen jeden vykřičník, abys věděl!

"Mě se nezbavíš."

!

">:-)"

"Ne, takhle to nemá skončit."



Runnig two:
Never never never never letting go
never giving up never saying no
just go, go, never stop and never think
just do, do, do, DO THE RIGHT THING

For Lola
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru