Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

email X.

15. 06. 2005
0
0
371
Autor
papa007

Pravda a nic než pravda

(Přezdívka pro Jméno 1),

 

   chtěla jsem jenom pár slov....Je mi teď strašně zle, vážně! Mám co dělat, abych se tady za tím stolem udržela a nerozbrečela se .... Ale jsem už velká holka a tak to nějak v sobě držím! Je toho na mě strašně moc, ale rozhodla jsem se...

   To jak jsem dnes v (Jméno 2) řekla, že mě tu už nic nedrží...nemyslela jsem to zle! Mám tu tebe a to byl vždycky důvod, proč jsem šla dál a neodjela do (Jméno 3) už dřív... Víš, moc dobře, že už mě to kolikrát chytlo!

    Teď si však oba musíme přiznat, že spolu v blízké době nebudeme a já se už doma vážně strašně moc trápím! Jsem pak zbytečně na tebe naštvaná a dělám věci, které bych svému příteli nikdy dělat nechtěla (viz včera)! A když mi po tom řekneš, že v tomhle ti v rozhodování moc nepomáhám, nejradši bych si za to nafackovala! Strašně to kazím a už tebe ani sebe nechci dál trápit...

   I přesto, že to bude těžký, tak mě tam snad čeká zase něco nového a nová zkušenost...Budu ti psát každý den (potom obden, a potom... :-)) Jseš vždycky vítán, ale to ty jistě víš!!!

 

Myslím na tebe a MILUJU TĚ (víc, než si myslíš) :-(

 

S láskou, (zdrobnělina Jména 4)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru