Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Půlnoční

23. 06. 2005
1
0
1718
Autor
Big_Brother

Tak hezky to začalo......

Je přesně půlnoc

 

A za vteřinu zítřek bude dneškem

Ručičky hodin pořád stejným peškem

Co svádí stálý souboj s gravitací

A o půl čtvrté začnou zpívat ptáci

 

Je přesně půlnoc

 

A po cimbuří kulhá bílá paní

Mrzutá z toho že si trhá spaní

Zejména ve dnech, kdy hrad halí mraky

A o půl páté rozjedou se vlaky

 

Je přesně půlnoc.

 

A v televizi nehrajou už hymnu

Ještě pár veršů a pak taky zdřímnu

Ráno se umýt, najíst se a kakat

A o půl šesté vyrazit zas makat……

 

Je přesně půlnoc.


zolli
23. 06. 2005
Dát tip
SSSSSS gravitací (s kým, s čím - 6p!!!!) Když shit, tak bez hrubek!

zolli
23. 06. 2005
Dát tip
ajoooooooooo auuuuuuuuuuu jo tak jeden umí psát, tak co se ještě učit počítat, že? :o))))))))) tedy to jo sedmej pád! Voláme! S kým čím :o))))))))))

Big_Brother
23. 06. 2005
Dát tip
zolli, taky si myslím, že přepsat se je menší fopa než neumět počítat do sedmi:-))))

Norsko
23. 06. 2005
Dát tip
to mi zní jako texty od Plastiků..., a to nebyla poezie

Big_Brother
23. 06. 2005
Dát tip
Bingo! Norsko, to taky poezie není. Teda aspoň né klasická. Původně to sice měla být básnička o půlnoci, ale skončila u ranního vyměšování a práce, a to mě tak namíchlo, že jsem to bezodkladně dal na P.

zolli
23. 06. 2005
Dát tip
Milý velebratře, myslel si tím „faux pas“? Čili [fó pa]? Tak si myslím, že je menší trapas se v noci přepsat v pádu, než používat výraz, který ani neumíš napsat...!!! Hihi tak dost války!!! :o)))

Šminka
23. 06. 2005
Dát tip
zollííí, ses teda zmejlila, přísahám na holej pupík, že Velkej Brácha umí tenhle výraz a eště spoustu jinejch...sem ho viděla tvářit se už fšelijak:-))))

Šminka
23. 06. 2005
Dát tip
a češtin ovládá líp než většina zdejších;-) Hele, Bráško, sem se tě hezky zastala, že jo?:-) By ses za odměnu měl někdy stavit s nějakou mouchou...ech...pardon...s nějakym Muchou:-D

Big_Brother
23. 06. 2005
Dát tip
Kouk Šmí!!! Stavil bych se, ale zatím jaksi není kdy a jak..... Zastala jsi se mě moc hezky. Vono je to takový, že si puristy, jako je zolli, velmi, ale opravdu velmi vychutnávám.....ty víš, jak je to s mou písmáckou schízou a kdo je můj doktor Jekyll :-))) A když si vezmu, že toto vyvážené a zralé dílo nepracujícího pracujícího získá jeden tip a ty strašný, ale opravdu strašný sračky, chrlený pre i postpubertálníma exhibicionistama dostávaj tipů celý stáda..... Zolli, nechci neválčit. přepsat se v noci v pádu KAM??? Zolli, kromě češtiny ovládám lépe než 95% populace třeba takovou latinu....a to se nechlubím. Zolli, vím, žes patřila k dobrým duchům tohoto serveru, leč v současném chaosu jsem Tě nějak ztratil z dohledu (a ztráta dohledu každého Big Brothera strašně sere.....) Takže nakonec tu válečnou sekerku zakopeme, žejo??

zolli
23. 06. 2005
Dát tip
Čojaviem, kde se schízí a s kým mluvím!!! Ale já trvám na tom, že fopa, se prostě tak nepíše a trvám na tom, že „z“ bylo taky blbě!!! Překlep s a z je na klávesnici mnohem hůř proveditelný, než ta sedmička se šestkou! Zakopávat nic nemusím, neb jsem o nic nezakopávala... Ten purista „já“ mne překvapil, tak něžně mi už dlouho nikdo neřek. ;o))) Šmí je mi srdečně fuka, kdo to je, a jak vovládá pády a jazyk. Hrubka je hrubka..ostatně, kdo z nás ji nikdy neudělal? ale je hezký, že se rveš vo kamarády. HIHI těším se až budeš hájit mé napadené barvy.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru