Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prvni ranni blues...

01. 01. 2001
2
0
1397
Autor
jester

Novemu tisicileti je teprve 5 hodin.. a pres vodu mam indianskou reservaci..tak to snad omlouva..) ale, vetsina nebude rozumnet stejne ))

Prvni blues….. Za oknem rudé šero a chechtot šakalí… rudá zář, rudé tělo, a nejsme vyspalí.. Nové tisíceletí, nám klepe na taipí.. nebudte bratři slepí… i když jste ožralí…. V totemu rudém stínu ke kůlu svázaná stojí železná pana to vše je za náma_ Jsme přece první všude… jsme prvním národem.. a co z nás ještě zbude.. až tady nebudem…. A až plynová maska nás všechny odhalí rudá zář, rudá kráska a štěkot šakalí….. A mučednické kůly a pravda vylhaná.. Manitů kouká shůry to vše je za náma.. Rudé blues, šedá rána a černo na duši máme bílého pána a to se nesluší.. A Manitů nás nechá ted´ asi ve štychu proč čas na nás tak spěchá proč pláčem potichu…
Yeziiinka
21. 01. 2001
Dát tip
Nezvedej mi zbytečně sebevědomí, takové líbení se jde Tvým básním velmi snadno, mistře :) Takže já díky.

jester
19. 01. 2001
Dát tip
dekuji za libeni a ocenuji Tvoji kritiku..

Yeziiinka
07. 01. 2001
Dát tip
Přesně tak, blues a tak vemlouvavě zašeptané a tak kouřící tím indiánským ohněm a tak tajemně slibosmutné, že...jsem se zase jednou nadchla :)))

jorel
02. 01. 2001
Dát tip
tip - hodně dobrá náladovka. veršotypně bezva, smutné blues jorel rád ,o))

Astalavista
01. 01. 2001
Dát tip
Ja dneska nejsem schopnej napsat nic konstruktivního, tak alespoň se snad píše chechot. A ta Iron Maiden? Už je neposloucháš? Jinak viz prolog.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru