Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O smolaři, který pil aby nebyl

05. 07. 2005
3
0
1206

Pod hlínou se dá naleznout spousta zajímavých věcí ale kiwi tím neoloupete

O smolaři, který pil aby nebyl

 

   Po vypití dvou litrů červeného vína na mne jako obvikle dolehla depresivní nálada a mněl jsem nutkání se zabít.Neměl jsem již chut´ žít dál v tomto zkaženém světě a navíc jsem již neměl žádné víno.

   Přemýšlím jak se zabít a napadá mně, že jsme se na hasičském táboře učily katovu smičku.Hledám ve sklepě ale nic, s velkou obtížností se dostávám na půdu ale tam také s neuspěchem nenacházím žádné lano.No nic musím najít nějaký jiný způsob.Pokusím se předávkovat prášky ale našel jsem pouze dva paraleny z kterých bych se tak maximálně pozvracel.Dostávám skvělý nápad: otrávím se v troubě! S velkou nadějí běžím opileckým krokem k troubě, kde zjištuji, že bych si v ní tak akorát spálil ksicht. Napadá mne už jen jediná možná varianta. Podřežu si žíly ve vaně v horké vodě. S nadšením se blížím k vaně a pouštím horkou vodu.Teče pouze studená voda! S nožem v ruce odcházím odhodlaně a zklamaně do pokoje a nezbývá mi než se podřezat na sucho........

    Ráno mne probouzí slunce, které mi svítí přes okno a děsím se, když vidím jak stále v ruce svírám nůž. Asi jsem večer zase hodně vyváděl, pomyslel jsem si. Ještě , že jsem stačil usnout dříve než jsem provedl řez. Raději pojedu do práce abych se odreagoval a vystřízlivěl. Po cestě do práce se svým autem autem ŠKODA 120 pozoruji krajinu a říkám si ,že bych mněl přestat chlastat nebo mně to opravdu jednou zabije. Zjištuji, že život je dosti cenný dar a je opravdu krásné žít na tomto světě. Po tomto optimismu, který do mne vstoupil jsem vjel do zatáčky, kde do mne rychlostí 184 km/h napálil sportovně vytuněný vůz WOLGSWAGEN GOLF GTI 2.0. To poslední co jsem viděl byl oblyčej chlápka za volantem s kšiltovkou na hlavě otočenou o 45° do prava, a pak už byla jen tma a tma a tma..........


Vitex
17. 07. 2005
Dát tip
plytkost...

Ty jo Vlasto, tak tohle dobrý. Až na ty chyby, zkus si to projít ;o) ***

hanys
05. 07. 2005
Dát tip
Smutné a zároveň veselé-tolik zabraňujících náhod.Zvláštní. Snad i poučné. Kdysi jsem napsala něco podobného-ale ta "moje hrdinka" dojela na drogy.

lahváč
05. 07. 2005
Dát tip
Todle se mi moc líbí.To se ti povedlo.Ač by to mělo být smutné,rozveselilo.TIPTIP

lahváč
05. 07. 2005
Dát tip
Taky jsem to párkrát zkoušel,ale vždy jsem byl děsně nalitej...už proto mne ta povídka oslovila,he

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru