Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

včera

05. 07. 2005
1
0
976
Autor
Pippilotka

prominte za upravu a hrubé chyby

jo asi jsem se rozhodla trochu bojkotovat svět, já nevím. Už mě tohle moc nebaví, jako se řídit vším, co je kolem, dělat to, co se po mně chce. Asi mám vzdor jen v hlavě, protože se o nic jinýho ani pokusit nemůžu. svázaná ve svým prostoru, bez jakéhokoli pohybu proti myslím ostatních není možný. dívám se přes neviditelný mříže, který mám kolem sebe, prostrkuju ruce ven a šmátrám po čem dosáhnu...po malé náhražce svobody.

vzaly jsme si terkou bechera u nás ve sklepě. samozřejmě že to bylo tajně, ale byl to aspoň takovej malej adrenalin. Prostě jít a ukradnout rodičům chlast. Popravdě jsem doufala, že tam becher žádnej nebude, protože je to takový hnusný pití. ale byl a my jsme byly nucený ho pít. vylezly jsme na kopec a sedly si uprostřed lesa. jen tak, protože se nám nechtělo jít na ten čoch, když tam bylo tak deset lidí. a jsem si jistá, že všichni vedli takový ty řeči kdo s kým se kde vožral, kdo koho zmlátil. prostě typický vesnický lidi. je mi to jedno, člověk může být jakej chce, nezáleží to na tom, kde bydlí. Jasně ty vole. hlavně že to vím, ale pořád to řeším. Vytáhla jsem brko, který jsem mimochodem sama ubalila, a daly jsme si docela dost prdů. nic moc hulení to nebylo, ale prej jsem měla malý oči. Nechápu jak lidi můžou posuzovat dobrý a špatný duno podle toho, jak vypadají jejich oči. nebo se ptají, kdy už je to konečně zhulí. Pane bože! vždyť lidi uvědomte si, že je to o tom, co hulíte a ne pokolikáté hulíte. Mám chuť na cígo, i když jsem kouřila pouze dvakrát za život. Včera. Co byste na to řekli? jdu na čoch a kouřím tam. nelituju toho. je mi to totiž jedno. asi si ničím zdraví, ne asi ale určitě. Jo zhulili jsme brko a šly jsme do Uhřic. jen tak, kouknout se za ceckem. Kde by asi tak mohl být? NO jasný, mně je to jasný od začátku, bude v hospodě, já jsem si totiž chtěla dát i pivo, proto jsme tam šly. ale spíš to bylo kvůli tomu, že se mi tam prostě jen chtělo jít. A překvapit ho. jo.nedal mi ani pusu, trochu mě to znervóznilo. Šárka nás odvezla zase zpátky. Jo fajn, konečně je po půlnoci a nemusíme platit. aspoň že nemusím dávat za takovou hrůzu ještě nějaký prachy. AAA Igor! měl se dobře, jak bylo na fesťáku? jo muselo to být super, taky jsem tam chtěla, jen jsem prostrčila ruku skrz mříž a hnedka po ní bičem. bolelo to, ale žít musím.Nebo ne?


Sargon
05. 07. 2005
Dát tip
je dobra celkom

PuNKO
05. 07. 2005
Dát tip
holka probud se. vstávat, vyčistit šaty a pokračujeme....nebo ne?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru