Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak šli pan Mrkvička a jeho přátelé na discotéku

06. 07. 2005
2
0
1540

Nyní bych chtěl do své ubohé tvorby zařadit něco veselejčího, takže tu mám tuto příhodu pana Mrkvičky a jeho přátel!!! časem by mněli být další!!!

Jak šli pan Mrkvička a jeho přátelé na discotéku

 

   Byl pátek , pro pana Mrkvičky to byl zajisté svým způsobem svátek, už kvůli tomu, že ted bude moci být celé dva dny doma a také, že dnes půjde na svoji první vesnickou discotéku.

   Bylo sedm hodin večer a pan Mrkvička se vydal se svými dvěma přáteli panem Vokurkou a panem Cibulkou na cestu do vedlejší vesnice. Cesta byla dlouhá ale kamarádi vědí jak si cestu zpříjemnit. Pan Cibulka vytáhl kvalitní krabicové víno značky Don Simon a začal hodovat. Pan Mrkvička a pan Vokurka dali raději přednost jointu a náležitě se zkouřili.

   Když došli na místo konání, uvítaly je dvě plešaté hlavy slovy: "To víno tam neponeseš, a koukejte zaplatit vlez!,, Pan Mrkvička, pan Vokurka a ani pan Cibulka nechtěli mít problém ze zdejší neonacistickou bunkou a raději poslechli příkazu. Vešli do sálu, kde hrála hudba pro ně poněkud najivní a primitivně jednoduchá. Čekali pod pojmem disco nějaký nářez pořádné pogo. na jejich první discotéce se jim vůbec nelíbilo!

   Poté co již všichni kamarádi popili pár piv a pár vodek a skouřili asi tři gramy skunku, dostali chut udělat bordel!

Pan Mrkvička chtěl každou chvílí hodit krigl s pivem po slečinkách v růžových šatíčkách a přilnavých tričenkách, které se neustále natřásali kolem jejich stolu. Pan Vokurka chtěl hodit židli po Dýdžejovi, který hrál stejně jen samé sračky a nechápal jak mu můžou lidé tleskat, když jenom pouští hudbu z cédéček, což umí každý pako. Pan Cibulka spal na stole, protože se strašně moc zkouřil.

   Asi ve tři hodiny ráno probudil pana Mrkvičku na poblitém hajzlu neznámý opilec s tím, že discotéka už končí! Pan Mrkvička zašel zmateně do sálu, probudit zkouřeného pana Cibulku. Pan Mrkvička s panem Cibulkou začali hledat pana Vokurku. Toho našli až venku před vchodem jak spí poblitý v kaluži. Poté co se všichni vzpamatovali, dali se na odchod domů a už nikdy doufám na discotéku nepůjdou.

 


h_a_r_r_y
13. 07. 2005
Dát tip
hey.. mazec.. To je jak moje navsteva maturitniho plesu a pogo na safri duo:-)))) triplik

Hej, pan Cibulka, neznám ho náhodou? I ten popis by docela odpovídal :o) Ale asi to bude jenom shoda jmen... Jinak vůbec ten příběh mi něco připomíná - jak sme si šli na jednom čundru s bandou mániček zapogovat na diskárnu :o)

andromeda
07. 07. 2005
Dát tip
prima a ta jména sedí tip

lahváč
06. 07. 2005
Dát tip
:-))))))))) tak sem se konečně dočkal trocha optimismu,u tohodle sem se fakt zasmál.Jen by mne zajímalo,kde bereš inspiraci,he?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru