Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vánoce 2013

07. 07. 2005
7
0
2364
Autor
tibbaR_etihW

nikoho neurážim znám ještě jednoho vendu klause a třeba je to vo něm něbo vo někom jinym

Venda Klaus seděl za svým novým mramorovým zlatem obkládaným vyleštěným prázdným voňavým hladkým pracovním stolem a kouřil dlouhou českými granáty vykládanou lulku. Koukal se při tom do svého nového mramorového zlatem a bronzem obloženého bauhauzového krbu na elektrický plamen.

 

Když tu mu u ucha zazvonilo jeho nové dlouhé zlatem a diamanty vykládané hendz frý, Venda se tak lekl, že upustil svou dlouhou českými granáty vykládanou lulku na své fajnové černé škorně se stříbrným laclem.

Vzpamatoval se posadil se zpět do svého koženého dubovým dřevem obloženého otáčecího jezdícího křesla a zmáčkl příjem hovoru na svém novém dlouhém zlatem a diamanty vykládaném hendz frý: ,,Haló? Zde Santa, teda Venda Klaus – co si přejete???“

 

Na druhé straně to chvíli praskalo a přeskakovalo – bylo zkrátka poznat že jde o starou zaprášenou nevkusnou pevnou linku, které Venda neměl rád – pak se ozval poněkud zkreslený hlas: ,,Pane Kl…, tedy ó nejmocnější nejlepší nejkrásnější nejšediv, teda nejvlasatější nejchytřejší vládče naší ubohé blátem a hnojem zakydané rozkradené a rozprodané zemi dovolte abych já nuzný až nejnuznější poslední tajemník prvního tajemníka druhého méněmocného nemocného vládce Vám připomenul, že jsou vánoce a že by se vaše nejmocnější nejlepší nejkrásnější nejšediv, teda nejvlasatější nejchytřejší prezidenstvo naší ubohé blátem a hnojem zakydané rozkradené a rozprodané zemi mělo připravit na opětovné nasr, tedy na opětovné nasednutí do vašich nejnovějších zlatem a stříbrem vykládaných sekvojových saní se zlatem vyzbrojenými nejkrásnějšími osli z naší ubohé blátem a hnojem zakydané rozkradené a rozprodané země.

 

Venda chvíli žmoulal lulku a pak pravil: ,,My nejmocnější nejlepší nejkrásnější nejvlasatější nejchytřejší vládce vaší ubohé blátem a hnojem zakydané rozkradené a rozprodané země prohlašuji, že to uděláme jako všechny roky doposud. Lidem nasr, tedy lidem naslibujeme hory doly a pak některým část slibu splníme a zboříme několik vesnic pro DOLY. Souhlasíte vy u té staré zaprášené nevkusné pevné linky, které My nejmocnější nejlepší nejkrásnější nejvlasatější nejchytřejší vládce vaší ubohé blátem a hnojem zakydané rozkradené a rozprodané země nemáme rádi??“

 

,,Ano ó nejmocnější nejlepší nejkrásnější nejšediv, teda nejvlasatější nejchytřejší vládče naší ubohé blátem a hnojem zakydané rozkradené a rozprodané zemi. Přeji mnoho a mnoho krásných a mocných dní vaší největší a nejsilnější moci.“ Pak se ozvalo jen položení sluchátka.

Venda se pořádně uvelebil ve svém koženém dubovým dřevem obloženém otáčecím jezdícím křesle, připálil si svou uhaslou dlouhou českými granáty vykládanou lulku a opět se díval přes svůj nový mramorový zlatem obkládaný vyleštěný prázdný voňavý hladký pracovní stůl do svého nového mramorového zlatem a bronzem obloženého bauhauzového krbu na elektrický plamen.


ajfelov
26. 07. 2005
Dát tip
fajneee

andromeda
13. 07. 2005
Dát tip
to je dobrý, napis pokracování....tip

Sidonius
08. 07. 2005
Dát tip
Genialni prace s jazykem.

chacha....*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru