Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prázdná

09. 07. 2005
9
0
4077

\"Nemužu Ti ublížit aniž bych nezranila sama sebe...\"

Dnes chci psát o tom jak mě bolí srdce.

Tak moc  že  mám chuť ho vyrvat z těla svázat a hodit ze skály.

                          Dopadne a ...

                          .... a bude mi lehko...

stanu se prázdným člověkem, který umí říct co si myslí.

                       nebudu se trápit - 

                                      jestli ubližuju - ať si každý své srdce zahodí včas!

      Ke mě už výčitky nedojdou...

                          ... budu prázdná...

                                         ztratím strach  i lásku... bohužel?

...

...  Bacha hááážu  .....

 

 

 


Aagaatka
15. 01. 2006
Dát tip
ja uz bych nakonec nedavala bachu hazu. ale jinak **** kez by ho clovek obcas zahodit mohl..ale pak si rikam, jeste ze to tak neni a clovek se za sebe nemusi stydet!

To vůbec není špatný nápad... :-) zkusím odstranit...:-) je to tak jak říkáš - někdy je moc smutno, ale vždycky VŽDYCKY může být hůř! I já už to vím :-) a teď doufám, že bude jen líp .... Děkuju, za všechny Tvoje kritiky a návštěvy - udělalo mi to velikou radost :-)!!! děkuju!

Rosa_canina
14. 07. 2005
Dát tip
Lidi jsou sfine, tedka..Kdo je vetsi sfine,ta o ktere se to vi..a nebo neuprimna sfine, ktera se schovava pod rouskou dobraka..a strili ze zadu...? Srdce vyrvat nejde...musis jit s nim...s lepsi je darovat ho lidem co chtej bojovat proti zlacum..nech se zaradit na listinu transplantaci...Bracha kurnik fakt neser! Je spousta lidi co Ti veri a miluji Te nejenom ja.Nemuzes zahodit srdicko kvuli nejakymu (ke ) pitome osobe ktera nevidi co v TOBE skutecne je a ublizi Ti nemuzes si vyrvat srdce pac pak bys necitila to co citis .... je to nekdy blby lidi sou pitomy a pitomi budou nejde to zjistit hned po narozeni...to by se zavreli a nechali vyhladovet..ale...nemis videt jen to hnusne..MILUJU TE a napisu TI basen,jen TOBE a lozim pod polstar! BOJUJ SRABE!!! A porad neskuhrej nebo si najdu nejakyho blbyho a silnyho spolulezce ( nejlepe trubce,pac tam je jistota,ze bude myslet maximalne na nacvik kopulaci:))) a ne premyslivyho romantickyho sraba. Bojuju ! MILUJU TE ! Pa v kalnale....

Rosa_canina
14. 07. 2005
Dát tip
...namaluju ju Ti radsi hrnek pac tam je vetsi jistota,ze to neposeru...:) PaPa

balsiker
11. 07. 2005
Dát tip
Jo, to já bych taky radši zahodil, ale v mojem případě už v podstatě ani není co. Ale i když už v podstatě není, stejně se člověku ta tupá bolest zarývá až do toho nejskrytějšího zákoutí duše i těla. Jak pohnutý a emoce udupávající je někdy osud člověka.

Vzdycky je co zahodit! A podle toho co pises mas na zahazovani tak veliky srdicko ze by ani moc daleko zahodit neslo!!! "...a budem se trapit a budeme klamat a zbyde z nas trocha popela..." Vydržať! :o) Tva návštěva me potesila! Děkuju měj se pekne!

balsiker
11. 07. 2005
Dát tip
Nenech se zmást tím, co píšu. Já se občas i směju, ale už dávno mi nebylo veselo. Moc dávno.Už není, co zahodit, ale to něco málo, co zbylo, to nebolí o nic míň.

Co ti rict:(.... Bojuj o svuj usmev!!!

balsiker
11. 07. 2005
Dát tip
Zřejmě není co říct. No, já už dobojoval. Ale to nakonec přece není podstatné.

Jeheheman
10. 07. 2005
Dát tip
ahoj princezno je dobře, že si zpátky:o)

jehe: Ahoj Jeheháčku:o) už se mi moc styskalo... Děkuju za milé přivítání...

Hrbol: Nikdo nechytá:(... A toho sem se asi polekala jelikoz jsme nakonec zustaly pospolu a smele se vrháme vstříct novému trápení... Děkuju Ti ...

Skvělé. Píšeš moc krásně :o) Típek

děkuju Ti si moc hodná mila a sladká cokolada:o)

Silvita
09. 07. 2005
Dát tip
Ty ses mi vrátila!!!!! Ahoooj :-* zlatíčko! tip

Ahoj Silvi:o), moc se mi styskalo!!! Copak je noveho?

DRAHT
09. 07. 2005
Dát tip
Zadržžžžžžžžžž. Srdíčko si nechej. Ono občas bolí ( a hodně ), ale bez něho už by to nebyl život. Poraď se s doktorem Časem, ten má na všechno lék.Posílám TIP s přáním slunce v duši.

Silvita
09. 07. 2005
Dát tip
Mala_Princezna: Hodně věcí :-) a nad láskou netruchli .... ona ta pravá rozkvete :-)

DRAHT: víš já sem srab:( nemam ani na to ho zahodit:(... Nechce ode mě pryč takže se spolu dál trápíme... Děkuju za radu i pomoc i tip:o)... a samozrejme taky za slunicko -jelikoz v teto dobe je velice vzacnym a cennym darkem---chytim ho a nepustim- do duse kladivem zatluču:)...

Darkness
09. 07. 2005
Dát tip
take bych ho nekdy zahodila a moc rada, ale nejde to... za me moc hezke TIP

Silvusko moje hodna mila ty si moje dobra vila!!! Veříš že tomu tak opravdu je? O novinkach sem se uz presvedcila -tolik kranych novych dilek si napsala-ze budu mit co delat abych je vsechny scetla za dva mesice prazdnin:o)!!! Dekuju Ti

Darkness: nic si z toho nedelej... me se to taky nepovedlo:(... Nezbyva nez se pachtit,presvedcovat a snazit dal.... Dekuju Ti moc

Silvita
09. 07. 2005
Dát tip
Malá_Princezna: Taky mám plnou hlavu těch špatnejch citů a už jsem tak zkažená, že na ty dobrý nevěřím ale snažím se A ty taky :o) Platí? :-* krásný den beruško

Empty
09. 07. 2005
Dát tip
Nezahazuj, bude se ti ještě hodit, já to vím nejlépe, věř mi;-)

:) jo jo pla...budem se snazit ..necemu/komu verit... Budem se pritom bat? Ja sem totiz pitomec momentalne psychicky vyhroceny a bojim se i jit curat:(... asi se pocuram:o)... Ja nevim proc se porad zastavuju nad tim jaky sou nektery lidi svine:(! Uz sem na to prisla tolikrat a dycky me to rozhodi... tak jo du se snazit mozna i curat:o) svit slunicko moje:o)

Empty :)nejlip? fakt? a ses si jistej?

Silvita
09. 07. 2005
Dát tip
Empty: ty zamilovanej :o) Princezno, ...... já taky měla takové období... kdy každou noc brečela.... ale ono to časem všecko trošku přejde... neříkám, že úplně, ale zčásti .... a pak to sluníčko .... ono se usměje, na chvilku.... ale usměje. Mám Tě ráda, ty to víš.

Taky Tě mám ráda a sem moc ráda že Tě tu mám protože vím že víš:o)...

ne?

ano? to mě mrzí...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru