Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak se pan Mrkvička ocitl v pekle

10. 07. 2005
2
1
1347

Při zalévání okurků se vám může přihodit cokoliv! další ubohá povídka

Jak se pan Mrkvička ocitl v pekle

 

     Už ani nevím jak se to stalo, že se pan Mrkvička při zalévání okurků propadl do pekla. Pan Mrkvička byl strašně naštvaný, protože nestihl zalít všechny okurky a kdyby mu uschnuly asi by to psychicky nevydržel.

    Do pekla se propadal pozvolna a velmi pomalu, asi tam dole na něj tak nespěchají, pomyslel si.

    Pan Mrkvička se nyní ocitl ve velké hale, kde se nacházelo spousta kotlů a různá jiná zařízení. Po bližším prozkoumání zjistil, že jde o stroje na pálení alkoholu. Pan Mrkvička usoudil, že se ocitá v obrovské pekelné palírně. Kolem kotlů poskakovali pekelníci, kteří se zřejmě starají o správný postup  výroby. Panu Mrkvičkovi nepřipadali vůbec tito pekelníci zlí, ba naopak, někteří z nich vypadali docela srandovně a hlavně byli všichni opilí. I celkové prostředí se zdálo panu Mrkvičkovi velmi příjemné. Byla zde velmi ideální teplota, něco kolem 25C°, bylo zde stále co pít a z repráků umístěných v každém rohu haly hrálo skáčko až z Jamajky.

    Hned jak si pekelníci všimli přítomnosti pana Mrkvičky, bez námitek jej odtáhli ke kotlům z hotovými lihovinami. Pan Mrkvička nevěděl co dříve. Zdali má ochutnat slivovici, nebo bílý rum, či pravý absint? Bylo zde nekonečně mnoho druhů alkoholu. Pan Mrkvička navíc nechtěl urazit hostitele a pokusil se dát od každého druhu alkoholu jeden panák.

    Poslední co si pan Mrkvička pamatoval bylo, jak jej dva pekelníci táhnou zpět na  nahoru na zem. Ráno se pan Mrkvička probudil poblitý ve svém okurkovém záhonu a nemohl si vzpomenout co k čertu přes noc vyváděl…… 


1 názor

careful
03. 07. 2016
Dát tip

Technický bídné, ale zasmála jsem se...první věta je výborná...


Spirit
21. 08. 2005
Dát tip
:))

h_a_r_r_y
13. 07. 2005
Dát tip
next..

balsiker
11. 07. 2005
Dát tip
Hm, ten konec prologu přesně vystihoval to, co následovalo.

lahváč
11. 07. 2005
Dát tip
Vtipný:-)) Tip

lahváč
11. 07. 2005
Dát tip
Asi jdu taky zalívat okurky a tajně doufat... Atˇ žije holubovo peklo!

ten vtip opravdu pobavil!!

Do prdele, já chcu do peklááá! Takový peklo bych si dal líbit :o) Seš hustej, Už ani nevím jak se to stalo, že se pan Mrkvička při zalévání okurků propadl do pekla., to je dobře šílený :o)) Konec je taky dobrej :o) Jinak mi to připomělo jeden vtip s počítačovým pařanem v pekle Přesně si ho nepamatuju, ale bylo to něco na způsob že Lucifer telefonuje z pekla do ráje bohovi že má nějakého šílence co mu pozabíjel všechny čerty, rozbil všechny kotle, uhasil všechen oheň a už dva dny hledá vstup do dalšího levelu, tak ať si ho okamžitě vezme k sobě :o) Ptákovina která si rozhodně zaslouží můj tip ;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru