Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

módní masakr

05. 01. 2001
0
0
663
Autor
retribution

Zpoza vyřítivše Trpaslík si dal záležet aby si jeho příchodu všimlo co nejvíc lidí.Vlasy do uzlu omotaného tkaničkou od bot, nevýrazný svetřík a černé kalhoty.Jakoby svým oblečením protestoval vůči módě, která ho už beztak otravovala dost nejen v televizi - .Vida!, pomyslel si, když spatřil, že si ho nejmíň polovina lidí v sále všimla.Uviděl co očekával, ale stejně se polekal.Vlastně se svého polekání nezbavil zcela až do konce.Všichni byly oblečeni do úhledných šatů, ženy v rukách ještě navíc držely vějíře, pánům zdobily hlavy blýskavé buřinky.V té chvíli kdy na Trpaslíka pohlédly (podle něho všechny) oči těch pánů a dam, jakoby se zastavil čas a on poprvé pocítil, že teď je ta pravá chvíle (teď - když se zastavil čas, tak "teď" znamenalo "někdy" nebo taky "navždy").Každá osoba se mu v jeho nemocných (zdevastovaných) myšlenkách představila ne jménem, ale vždycky tím co měla na sobě. Nevěděl jak to může skončit, ale byl si zcela jistý, že to skončí -.Vybral si jednu alternativu.Vzal svoji pistoli, kterou je všechny zabil...
cvrček
25. 01. 2001
Dát tip
prostě pro autora psychohigienizující blbost

alina
08. 01. 2001
Dát tip
Tak tohle bych, narozdíl od té předchozí (pardon-následující!), brala. Má to jasnou myšlenku a líbí se mi!

retribution
06. 01. 2001
Dát tip
ady:asi jsi to nepochopil.On nechtěl na sebe upozorňovat oblečením(byl "proti módě"), nýbrž svým chováním a vůbec tím jak tam vešel(asi jsem se o tom pořádně nerozepsal).

ady
05. 01. 2001
Dát tip
Z čeho se vyřítil? Trpaslík který si dal záležet aby si jeho příchodu všimlo co nejvíc lidí a tak si vzal nevýrazný svetřík a černé kalhoty, no to je, ale sranda. ...a pak zabil i sebe aby ho venku nechytila policie, protože by si okamžitě všimla jeho nevýrazného svetříku, kterým se zvýrazňoval.

StvN
05. 01. 2001
Dát tip
No pohádka, no, nevim nevim, tak možná pro psychopatický zabijáky, ne?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru