Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kniha

07. 01. 2001
1
0
907
Autor
Netecka

Kniha Kreslím na zeď oči soucitu a nemohu se zbavit toho pocitu, že dívají se přímo na mě. Vezmu pár slov a postavám, co zkřížily dnes mé kroky, teď v příběhu jim život dám a budu prosit dny, měsíce i roky, aby unikly zlému osudu. Každý z nás je jednou malou postavou snad Bohem nebo námi napsanou a tvoříme jednu velkou knihu. Kreslím na zeď k očím soucitu velká ústa a malý nos a nemohu se zbavit toho pocitu, že dívají se na mě pro mou bezmocnost.
sk8ergirl
21. 05. 2004
Dát tip
No rýmy typu - soucitu/pocitu, kroky/roky, postavou/napsanou...vážně nejsou nejideálnější, je tam moc myšlenek a je to tak zmatený...možná by bylo dobrý zkusit nerýmovat a dílko prodloužit...

Anonym
05. 04. 2001
Dát tip
Milý dAEMONe, nebuď na Netecku tak přísný.Ty sám jsi amatér, tak si nehraj na profíka!Dokonalost uměleckého díla nespočívá v pravidelnosti rýmů,nýbrž v duševní síle, kterou do toho autor sám vloží!Chápeš,co chci říct?

Naso
26. 02. 2001
Dát tip
Vitaj v knižnici! :-)

Kvetina
22. 02. 2001
Dát tip
Inu, mně se líbí, že nedodržujěš žádnou přesnou stavbu. Než to dělat napůl, to radši vůbec, takhle to vypadá jako úmysl. (U čeho? Jo, u mysl!). Oči na stěně znějí poněkud intoxikovaně. Naposledy viděl na stěně oči Mechl, když se opil před velikonocema a ukázalo se, že to nebyly oči na stěně, ale oči psa, který nám lezl do okna (bylo to v přízemí). Ale upřímně-pokud změníš poměr nosu a úst, možná to nebude znít tak velkohubě a budeš mít lepší čich, ne?

Netecka
13. 01. 2001
Dát tip
Milý démone! Hleď si laskavě svýho!:-)))))) Ale teď vážně, díky za kritiku, možná se jí budu řídit....Co???????

dAEMON
10. 01. 2001
Dát tip
Chyby, co je vidim : (nechtělas tipy, tu máš buzy :) 1) Zase oči na stěně 2) Zase JiKo pod básní :) 3) Kulhaj ti tu mnohem víc rýmy, než v těch ... Očích, až dost znatelně a nepříjemně 4) Nahustilas moc myšlenek do čtyř krátkejch slok a vlastně jsi ani jednu nedokončila Ale jinak je všechno v pořádku !!! (hlavně nepokládej sugestivní otázku "co" :)

Silvinka
07. 01. 2001
Dát tip
Mne sa to páči, je mi to blízke, vidím sa v tom! *!

JiKo
06. 01. 2001
Dát tip
oči na zdi? opět?

Netecka
06. 01. 2001
Dát tip
Ale já je na tý stěně vidím! Čestně!

JiKo
06. 01. 2001
Dát tip
Já ti věřím

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru