Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neubránil jsem se

07. 01. 2001
2
0
1399
Autor
Basnilek

Kvůli ní jsem začal psát básně a ona je ještě neviděla jsou ze srdce a snad i krasné může se na ně podívat ,kdyby chtěla

Je zima však jaro je v nás je zima přečkám ten čas, kdy nemůžu se rozhodnout co s mou láskou podniknout bráním se jí statečne marně snad i zbytečně lásku nejde zatratit jde ji najít ale jak ji neztratit a tak sedím píšu básně snad jí budou znít krásně
Basnilek
18. 03. 2001
Dát tip
Jsem rád, že se alespoň někomu líbí moje básničky, alespoň trošku to zahřeje a teď ještě to sluníčku, je mě celkem fajn.

christi
16. 03. 2001
Dát tip
Kdyz je clovek zamilovany pise od srdce a nemysli pritom na rytmus ani na gramatiku, ale to je na tom to nejkrasnejsi. *)

s ohledem na pozadí dílka...mám rád citové básničky,mne strohý text nic neříká...i když máš daleko k dokonalosti,(což ostatně i já a každý koho znám)mě se báseň líbila... souhlas se Sklibou souhlas s Rivkou souhlas s Astalavistou

Skleboun
13. 01. 2001
Dát tip
ja budu mit krotiku takrka technickeho razu: a. bud carky delej nebo je nedelej vubec b. rym krasne/basne neni moc originalni... Jnak ti nechci brat tvou zamilovanost, naopka: preju ti hodne stesti :) ps.Ten vers "marne snad i zbytecne( je jak vystrizenej z Matuskovy Terezy...

blázen
10. 01. 2001
Dát tip
Jenom je otázka, co to s ní udělá ... básničky (ani ic jiného) někdy nezabírají a někdy může být i na škodu, když odhalíš to, co cítíš (znám to)

Basnilek
09. 01. 2001
Dát tip
Jsem tu nový asi od tří králů a do arény dávám vše, aby se sešlo více kritik.Díky za vše a všem.

Eowyn
07. 01. 2001
Dát tip
Tak jí je dej přečíst :)) Jo to se řekne, ale je to moc pěkná básnička. Proč si je nechce přečíst??

Astalavista
07. 01. 2001
Dát tip
Je to dost niterní. A co závěr: a tak sedím píšu básně, P.S. lásko, měj se krásně. Nechci Ti do toho šťourat, ale takhle Ti tam nevchází verš, a není to jediný krkolomný místo. Jinak fajn, taky občas píšu podobný věci.

Basnilek
07. 01. 2001
Dát tip
Číst si je možná chce ale nedovedu ji je dát napsal jsem jí adresu sem ,ale na papíře je to lepší co myslíte?Psát se teprve učím,ale dík za radu.

Rivka
07. 01. 2001
Dát tip
Tož když už je to v aréně - má to jednu (pro mě) děsivou nectnost - když JÁ se nemůžu rozhodnout, gramatika velí, aby v dalším verši bylo co se SVOU láskou...:)

Rivka
07. 01. 2001
Dát tip
Jinak - koukám, žes tu téměř nový, vítej...:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru