Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zaříkadla

09. 01. 2001
0
0
919
Autor
Basnilek

Také jedna z prvních dosud nepřečtených.

Jsem do tebe blázen asi pro tvoje krásné vlasy, vlasy ,oči ,ústa ,ňadra jsou to tvoje zaříkadla, těmi jsi mě uhranula zapomenout nenechala myslím na tebe ve dne v noci ochraňuj mne od zlé moci, ty mě a já tebe dostanem se spolu do nebe ?
Anonym
11. 02. 2001
Dát tip
zařekla jsem se, že básně o lásce nekritizuji :o) a proto si pro jistotu odmyslím poslední řádek

Anonym
11. 02. 2001
Dát tip
to byla Ansel nepřihlášená

Basnilek
11. 01. 2001
Dát tip
Promiň teprve jsem tu týden ,ale zlepším se.

Miroslawek
10. 01. 2001
Dát tip
Básnílku, když se někoho chceš pod kritikou na něco zeptat nebo mu něco sdělit, je dobé poslat mu Avízo, ať si toho může všimnout. K Tvému dotazu: proč ne, pokud přežiješ v lepším případě strhávající kritky, v horším mlčení. Třeba se něco dozvíš (třeba jak jsem úchvatně moudrý ;o))).

Miroslawek
09. 01. 2001
Dát tip
Hmmm, zamilovaný pocit. Nevím jestli to pro tu osobu bylo milé pohlazení, když jí sděluješ, že jí máš rád jen kvůli nějakým fyzickým atributům. Nemyslíš? Interpunkce Ti moc nejde, viď? V básni se jí můžeš vyhnout a vynechat ji. Rým Tebe / nebe vidím dnes po třetí a začínám z něj mít náběh na ledvinovou koliku. Jinak ovšem rýmuješ na začátečníka docela obstojně. Rytmiku jsi zjevně ještě neobjevil, ale to snad přijde časem. Pro začátek by stačilo pohlídat si souhlasný počet slabik v rýmujících se verších. Řekněme, že se to dá číst ;o)))

Basnilek
09. 01. 2001
Dát tip
Dík za rady, budu se snažit, ale ještě mám pár starších básniček, stejně špatných,co myslíš mám je sem dát?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru