Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Trápení srdce

10. 01. 2001
0
0
1019
Autor
Basnilek

Srdce trápení lásku nezmění.

Kapky deště dopadají na střechy mé srdce se trápí není pro mě žádné útěchy mé srdce se trápí budeš o mě stát, když řeknu" mám tě rád ", že láska je mocnější než já na tom nic nezměním tak to v životě chodívá snad se neutrápím.
Jákob
10. 01. 2001
Dát tip
snad ne :o)

inventor
10. 01. 2001
Dát tip
Tak dobře, ztrápené srdce je dobrý začátek, je třeba se vzchopit a dát průchod poezii, staneš se tím nečekaně atraktivnějším a dívky ti budou ležet u nohou :-)

Miroslawek
10. 01. 2001
Dát tip
dtto inventor + trochu moc zamilovaně bolestínské

blázen
10. 01. 2001
Dát tip
Jsem tu taky dost nový a nevím, nakolik si můžu dovolit hodnotit formu, taky s ní mám problémy a zatím jsem taky setkal hlavně s tím mlčením, o kterém mluvil Miroslawek, ale co se mi dost líbí, jsou Tvoje prology. Ty mi připadají jako hodně působivé ... Jinak, pocity, znám to, někdy je problém to dostat na papír, aby to něco říkalo i někomu jinému než Tobě a snad (když budeš mít štěstí) té osobě, které to chceš věnovat. Nechci se zabývat originalitou rýmů, vím že je to kříž (ale opravdu mě zaujala zaříkaldla - ty první čtyři verše - dost dorbé), ale vážně bych si dal trochu pozor na rytmus - líp se to pak čte :-)

Basnilek
10. 01. 2001
Dát tip
Dik za všechny kritiky stále píšu a snad se zlepšuji.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru