Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ona

10. 01. 2001
5
0
994
Autor
Nebásník

.....

Zahrada rozkvetlých jabloní ztracených duší svázaných v uzlíčku od buchet hladí tvé tváře na větvi rozkvétá překrásný květ schovává vzpomínky za květy a chodí si pro ně do knihovny do nekonečné studně hází kamení zrající v přístavu z kterého vyplul čas zmizí pod nepropustnou pavučinou mládí a vzpomínek zalévá kořeny slzami a slunce věší na ní zvadlé paprsky co na nich vozí svět ztracených a zapomenutých duší.
poliana
17. 07. 2005
Dát tip
t

poliana
12. 07. 2005
Dát tip
něžný,smutný, dotýká se mě to TIP

Prokletí
07. 09. 2002
Dát tip
Je to moc pěkný, obzvlášť začátek druhé sloky, první dva řádky jsou něco, co slyším vážně prvně ;o) Začátek třetí sloky je slabší, taky to na ní/na nich nepomůže moc melodické stránce věci... První dvě sloky jsou ale moc dobré, trakže nelze než pochláfit ;o) Mej se Míwo, já si rýpnu, chicht, nepamatuješ si třeba, že existuje i kritika soukromě autorovi, která jde do zpráviček ;o)))))) Jasně, byl to Fantomas!!! Uáááájííííí m.

Čolito
12. 04. 2002
Dát tip
nějakými místy to je vážně super....potom to slábne....ale zajímavý

Bloncka
11. 03. 2001
Dát tip
Miro: alealeale... že by bledá závist??? :) Básnickej Nebásník: já na tenhle směr poezie moc nejsem, ale dostalo mě to určitě (na některých místech) formou a hlavně tím, jak je to... něžný...

Miroslawek
15. 01. 2001
Dát tip
pár zajímavých obrazů tam je, celku jsem poněkud neporozuměl. Zajímalo by mne, kdo Ti dal ten druhý TIP, když já ne. Na duchy bez podpisu příliš nevěřím. Že by autoTIP?

Grendel
10. 01. 2001
Dát tip
ja ja... :) to si zaslouží ťip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru