Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V koupelně

11. 01. 2001
0
0
932
Autor
Ananas

Ležíme si ve vaně. Koukám na tebe zamilovaně. Pak se k tobě přitulím jak tlačenka k cibuli a zašeptám ti do oušek že jsi můj koloušek.
Naso
26. 02. 2001
Dát tip
Každý večer úctivo sa ti klania tvoj otrok umývadlo, tebe poddaná vaňa fén sa ti zalieča, že vraj si omadla keď tomu neveríš, stačí kuk do zrkadla žmurkne tam na teba voňavučké mydlo aj parfémový prízrak s odlomeným krídlom a sponky do vlasov ti prednesú báseň že odlíčené oči sú namôjveru krásne Sprchový kút zabudol kalendár svojich lások závidí šampónu, že ti je vo vlasoch a uterák froté navždy bude spomínať že tvoje biele telo aj dnes večer ovíňal Len žiarovka na stene tak tragicky úpie je pre ňu smrteľné dať si s tebou kúpeľ A špongia kričí – svedok celej scény –, že si ako bohyňa, čo zrodila sa z peny

Ananas
15. 01. 2001
Dát tip
Naja: Ne, to je vážně míněná milostná lyrika.

Miroslawek
15. 01. 2001
Dát tip
Už jsem Ti chtěl v radosti dát TIP, než jsi mne zranil posledním slovem. Ale ty za tu bolestivou připomínku nemůžeš. Prchám.

Ananas
12. 01. 2001
Dát tip
To bude fakt náhoda. Čaroděje ještě neznám.

Naja
12. 01. 2001
Dát tip
Super - hlavne 3 a 4 radek, ale neni to spis blbustka???

Astalavista
11. 01. 2001
Dát tip
Láska prochází žaludkem. Použitá slova v záběru básně mi připomínají jedno Čarodějovo dílo. Bacha na to, ale asi je to náhoda. Kromě prostředního verše nesedí rytmus.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru