Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A svět se točí dál

21. 08. 2005
0
0
614
Autor
Gitanes

Je mi smutno a svět se točí dál. Všechno bych hodila za hlavu, všechny starosti by se rozplynuly a já v tom zapomnění odjela bych daleko, tam, kde mě nikdo nezná a nenajde. Žádné omezování, žádná nespravedlnost. Ráj. Rájem je pro mě každá chvíle s Tebou. Nevěříš? Sáhni mi na srdce. Ucítíš rychlý, zběsilý tep. Stále nevěříš? Pronikni do mé mysli. Bude plná myšlenek o Tobě. Všechny ostatní se vytratí. A svět se točí dál. I přes tu veškerou nespravedlnost, strach a zášť. I když Ti někdo ubližuje, svět se nezmění. Proplakané a probdělé noci nezastaví čas, ani modlitby a prosby. Strach, úzkost, pláč, výčitky, zloba, hněv, křik, nenávist, láska, zklamání, děs, zášť i ochota ten stále se opakující rituál nezastaví.

A svět se točí dál......


hrobgar
07. 09. 2005
Dát tip
podľa kvantovej mechaniky sa všetko stalo, deje sa a ešte len sa stane... ak sa to naučíš, dokážeš sa v čase premiestňovať a môžeš sa vykašlať na točenie sveta, proste ho zastavíš

Frost
22. 08. 2005
Dát tip
Svět se točí dál... "rychly, zbesily tep" je nahodu krasne spojeni... myslim, ze to je presny... ;-)

Gonsales
21. 08. 2005
Dát tip
ale jo docela dobry...ale treba druha veta je takova jako v rozkladu...pak se mi nelibi "ucitis rychly, zbesily tep"...tak je rychly nebo zbesily...pro me kazdy slovo ma uplne jinej vyznam...ale konec je dobrej...no a na to ze tady mas prvni dilo tak vyborny..:) chci tady od tebe videt este neco..:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru