Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Modrý Mauricius

28. 08. 2005
0
1
1223
Autor
enehi

...kdysi kdekdo sbíral známky

Prodám se na nábřeží za paírovou loďku,                                                                                 pro pár eur v námezdních kancelářích tisíce turistům,                                                              prodejná ošetřovatelka zraněných dětí,                                                                                         a taky státního režimu na blešáku.

Rozdám se za chleba s cibulí,                                                                                                          skromný byt u vdovce s mašlí,                                                                                                  jedno staré album na skříni.

Prodám se aspoň na týden,                                                                                                             kdo koupí?

Tisíckrát v bazaru,                                                                                                                              pohozená prý uskladněná.                                                                                                             Kupovaná. Prodávaná. Použitá??

Zatímco chci být tajně Modrý Mauricius originál.

 


1 názor

enehi
28. 08. 2005
Dát tip
nějak mi tam blbne forma a nejde s tím nic dělat, co se to děje s písmákem???

So_what
28. 08. 2005
Dát tip
písmák nefunguje tak, jak by měl..

Flammea
28. 08. 2005
Dát tip
Nj, už by s tím někdo mohl něco udělat...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru