Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rodinné album

16. 01. 2001
2
0
1172
Autor
L1

a pořád ve stejném duchu, stejně krátké, stejně blbé ;)

Dědek Posadit se v metru chce důchodce. Není mladý, není starý, čile hůlkou mlátí davy hlava nehlava. Je to dědek - otrava. Babka Prošla kolem - a bába ví. Prošel kolem - a bába ví. Každého kdo projde kolem naše bába pomluví. Tchýně Věděla co bylo, bude, byla u nás, byla všude, byla, ale už není. Umřela nám v pondělí! Tchán Nekouří a nepije svoji ženu nebije jenom tiše mlčí. On býval Mirek Dušín.
rymy nic moc ale ty myslenky....:o) pobavilo, moc* dik...

Lowlander
25. 04. 2003
Dát tip
Je to dobrý :o))) Pobavils' :o)))))) TIP*

tOjik
11. 02. 2001
Dát tip
tO je normalne hrozny von (papouch) rekne vzdy to co chcu rici ja ta Baba je takovej trochu absolutni rym ne?

Sarken
31. 01. 2001
Dát tip
dědek a hlavně babka se mi líbí, ale ty další dvě mne nenadchly. První dva verše Tchyně jsou docela dobré, ale rým: není-pondělí mi zrovna nesedne a kulhá tu rytmus. U tchána to samé: mlčí- Dušín. To musíš slyšet sám.

Ženatej
16. 01. 2001
Dát tip
No bodejť by jí tchán eště mlátil, když už je od pondělí chuderka celá mrtvá... :-)

papouch
16. 01. 2001
Dát tip
čoveče to minulý se mi zdá bylo výrazně lepší. Tadyto postrádá jiskru, břesknost. Kulhá rytmus a ty rýmy mnohde katastrofa. Do příště se polepši :-)

L1
16. 01. 2001
Dát tip
Papouch : docela bych přivítal detailnější kritiku, no není to přihlášeno do arény, tyhle blbůstky za to nestojí, ale pokud budeš mít náladu, uvítal bych hustší a hlavně více adresnější déšť kamenů ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru