Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Len ty.

17. 01. 2001
1
0
1120
Autor
DarkSoul

Pre mňa si krásna práve ty, nie len čo držím v náručí, ty, tvoja duša, tvoje srdce, tvoje ústa čo dýchajú tak prudce, tvoje prsia čo hrejú man a hrudi, tvoje oči čo krútia ma na ruby, tvoje jemné vlasy čo sú jak povrazy, tvoje tiché slová čo ma až v kostiach zamrazí, a ja musím volat ty, Ty, TY, TY si môj poklad najväčší..
LonelyCat
25. 01. 2006
Dát tip
:))

Naso
11. 07. 2001
Dát tip
ojoj, poozor na čechizmy! - prudce nie je spisovné po slovensky! Ako lyrické vyznanie (pravdaže žiadna epika) to beriem, ale posledná veta, to s tým pokladom, je už iba zbytočná hyperbolizácia gradovaného citu, konštatovanie, ktoré predošlé riadku narúša...

Amitabha
18. 01. 2001
Dát tip
jemne vlasy jako provazy?? :-))) nevim, jestli je to dobre zversovane, nevyznam se, ale obsah se mi libi, mozna bych se nechala svest ;-)))

Lampář
18. 01. 2001
Dát tip
Sundays I pray a lot I'd like to wind you up and paint your clock I want to be what I am not for a nobody like you Nobody but you a nobody like you All my life It's been nobodies like you :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru