Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Strejda úchyl

19. 01. 2001
2
0
1491

Je to o lidech, kteří si mohou dovolit, žít nevšedně a nekazí tím život ostatním. Ale je to trochu z jiného nevšedního pohledu.

Můj strejda je z teplý kotliny, kde hustější je les, byl jsem tam jednou, nelituju,že jsem vlez. Můj strejda ráno vstal, políbil ženu na čelo, po známkách se ptal, na děti dohlédl. Oholil sobě tvář, připravil dětem snídani, šup, do školky maž, řek s otcovskou láskou. V práci byl klidný milý, vydělal velkej balík peněz, a to vše za malinkou chvíly, pak zaplatil domu opravy. Když přišel z práce domů, roztřískla kůlnu, měl páru jak stádo slonů a zmaloval celý dům. Pár soch z hlíny vztyčil, nakreslil pár obrazů a pak vše zničil, všechny sochy rozbil. K večeři upek jemné tele, s manželkou se pomazlil, uložil děti do postele, přečetl všem pohádku. další ránovstal, políbil ženu an čelo, po prospěchu se ptal, na děti dohlédl. Oholil sobě tvář, připravil dětem snídani, šup, do školky maž, řek s otcovskou láskou. Za peníze vydělané v práci, nechal opravit kolnu a dům, jen tak pro sebe pro legraci to strejda určitě nedělal. tak to dělá každý den, tak to dělá každou noc, stalo se to jeho osudem a je tím posedlý. Můj strejda je úchyl, ale je to dobrák od kosti a já ho mám hrozně rád pro jeho silnou osobnost.
co to je ? ? ? ? dobrý to je .... jenom né moc úchylný, takový normální hehe

V_I_Lennon
25. 10. 2004
Dát tip

slon
22. 01. 2001
Dát tip
Nazdar defauxi, tos mi ještě nedával přečíst!!Ale dobry.Tak nazdar ve škole.

Ramona
20. 01. 2001
Dát tip
bavíš :-) ~ ~ ~

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru